Κατερίνα Ζαρίφη: Τελικά μοιάζει με τη Χρηστίδου; Τι δηλώνει η ίδια; (βίντεο)

Καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά ήταν η Κατερίνα Ζαρίφη – κατά κάποιο τρόπο το μήλον της έριδος αφού η λαίλαπα ξεκίνησε όταν παρομοίωσαν τη Σίσσυ Χρηστίδου με την Κατερίνα – λόγω εμφάνισης και περιττών κιλών ή έστω λόγω κακού πλάνου.

Αν και έχει αρχίσει να καταλαγιάζει το τσουνάμι δηλώσεων και κατηγοριών ανάμεσα σε Δημήτρη Παπανώτα,Σίσσυ Χρηστίδου, Θοδωρή Μαραντίνη και όλων όσων θέλησαν να τοποθετηθούν για το πόσο κατακριτέο ή όχι είναι τα κιλά ενός ανθρώπου καθώς και η παρομοίωση με μια άλλη γυναίκα το θέμα επανήλθε χθες στην εκπομπή «Για την παρέα».

Η Κατερίνα δεν είχε τοποθετηθεί για όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν και την αφορούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως όταν έμαθε το συμβάν είπε πως δεν το πιστεύει και πως είναι κακοήθεια.

Ο παρουσιαστής του Open ζήτησε από την καλεσμένη του να τοποθετηθεί για το θέμα αν κι εφόσον το επιθυμεί και πρόκειται για μια συνθήκη που δεν τη στεναχωρεί. «Καταρχάς, νούμερο ένα, από τα καλύτερα κοπλιμέντα που έχω ακούσει είναι αυτό, το Μαρία Ναυπλιώτου και το Ελένη Βιτάλη. Δεν ακουμπάω σε καμία από τις τρεις, αλλά δεν πειράζει. Εγώ τα άκουσα; Δεν είχα πληρώσει;», είπε η Κατερίνα με χιούμορ χωρίς όμως να αποφύγει να τοποθετηθεί.

«Είδες ότι επέλεξα να το κρατήσω αποσιωπημένο. Δεν απαντάω κάτι σε κανέναν γιατί δεν ρωτήθηκα κάτι. Το φαινόμενο όμως, όπως ξέρεις εμείς προσπαθήσαμε να το καταστηλιτεύσουμε χρόνια τώρα. Τηλεοπτικόbullying όπως εμείς οι δύο, σπάνια έχουν δεχτεί άνθρωποι. To bullying έχει διάφορες εκφάνσεις, τα κιλά σου, το ύψος σου, αν πρέπει να είσαι αστείος, γκόμενος…. Θεωρώ ότι το να ποινικοποιείς το γούστο του κόσμου είναι πρόστυχο. Θες να μου πεις ότι αν ο απέναντι γουστάρει τη Ζαρίφη, τί; Επειδή να σου πω είδα ελάχιστο από το βίντεο γιατί μου ανάψαν τα γλομπάκια, οπότε λέω όχι, πραγματικά δεν έχω να απαντήσω κάτι στα παιδιά. Λυπάμαι βαθιά γιατί είναι φίλοι μου τα παιδιά, τα ξέρω χρόνια», συμπλήρωσε.

Και ενώ ο Νίκος Μουτσινάς συμφωνούσε απόλυτα με την παρουσιάστρια – δημοσιογράφο και πρόσθεσε πως κι εκείνος σκέφτηκε μήπως ήταν απλώς ένα μη φιλτραρισμένο αστείο, χωρίς πρόθεση, η Κατερίνα είπε:

«Ξέρεις ότι σαν άνθρωποι μπορούμε να ξεχωρίσουμε το χιούμορ από το ατυχές χιούμορ. Το να βγεις και να μου πεις ότι δεν μου βγήκε το αστείο, όπως δεν μας έχει βγει και εμάς άπειρες φορές, να μου το πεις, να μου υποστηρίζεις όμως ότι αυτό που έκανες είναι αστείο… όχι! Δεν το δέχομαι. Επίσης αισθάνομαι όμορφη αυτή την εποχή και πάντα αισθανόμουν. Γενικά θέλω όλος ο κόσμος να μην μασάει σε σχέση με το σχήμα του. Τα σχήματα είναι για να αλλάζουν, τα μεταλλάσσουν, οι ενέργειες μένουν. Έξω στην τοξικότητα. Δεν την αντέχω πια την τοξικότητα. Πραγματικά δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο φαινόμενο, αλλά θα ήθελα σιγά σιγά στην Ελλάδα… ας σκεφτούμε λίγο την αμερικανική τηλεόραση. Έχεις δικαίωμα να είσαι παρουσιάστρια με κιλά; Έχεις δικαίωμα να έχεις σεξουαλική επιλογή διαφορετική; Να είσαι κοντός; Να είσαι διαφορετικού χρώματος; Α! Τι μου λες; Μπορείς ε; Αν λοιπόν θέλουμε τη μητρόπολη της τηλεόρασης να γεννηθεί εδώ στην Ελλάδα και να είναι παρέα μας, λίγο δεν πρέπει κι εμείς να πάμε προς τη μητρόπολη;».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα