Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/11

Η Σελήνη στην Παρθένο και τα Τρίγωνα της με τον Κρόνο και τον Ουρανό, θα φέρει για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου, ψυχική ηρεμία, συναισθηματική ικανοποίηση και απρόσμενη χαρά! Μία Παρασκευή όπως πρέπει να είναι!

ΚΡΙΟΣ: Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου σήμερα, Κριέ μου, και μη γίνεσαι περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται αυστηρός με τους γύρω σου, πιέζοντάς τους. Άλλωστε, όλοι κάνουμε λάθη. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός ακόμη και στον τρόπο που θα χειρίζεσαι το λόγο, καθώς σήμερα «σφάζεις», αλλά όχι «με το βαμβάκι».

ΤΑΥΡΟΣ: Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις αρκετές δυσκολίες σήμερα, Ταύρε, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Θα αισθανθείς ιδιαίτερα ικανοποιημένος και θα το μοιραστείς με τα δικά σου άτομα. Η λογική σου βοηθάει κι ένα φιλικό σου πρόσωπο στο να βγει από το αδιέξοδο που είχε βρεθεί το τελευταίο καιρό. Οι όποιες φοβίες σου, δείχνουν να ξεπερνιούνται.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Καλό θα ήταν σήμερα, Δίδυμε, να φανείς ιδιαίτερα επιφυλακτικός απέναντι σε οτιδήποτε ακούσεις. Φιλικά σου άτομα θα ζητήσουν να πάρεις θέση και να εκφράσεις την άποψή σου σε μία διαμάχη. Εσύ πρέπει να δεις το νόμισμα κι από τις δύο όψεις πριν αποφανθείς, αν και, θα σου έλεγα, καλύτερα να αποφύγεις την εμπλοκή σου, αφού, όπως καταλαβαίνεις, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για κάτι τέτοιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όλα θα πηγαίνουν κατ’ ευχήν σήμερα για σένα, Καρκίνε, σε ό,τι κι αν καταπιαστείς. Η χαρά σου είναι μεταδοτική, η… πολυλογία σου επίσης, και δικά σου άτομα θα περάσουν υπέροχες στιγμές μαζί σου. Στενό σου οικογενειακό πρόσωπο θα σε παρασύρει (όχι ότι δε θέλεις) σε στιγμές χαλάρωσης και καλλιτεχνικά δρώμενα. Θα ενθουσιαστείς πραγματικά, αφού είχες καιρό να πραγματοποιήσεις τέτοια απόδραση.

ΛΕΩΝ: Νευράκια σήμερα, Λέων μου, και μια μέρα αρκετά επεισοδιακή για σένα. Κι όμως, δε φταίνε μόνο οι άλλοι. Πρόσεχε, λοιπόν, αφού το θέμα δεν είναι μόνο τι λέμε αλλά και το πώς το λέμε. Κράτα την ψυχραιμία σου και θα δεις ότι όλα θα εξελιχθούν θετικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φαίνεται σήμερα, Παρθένε, ότι δεν εστιάζεις στις δυσκολίες που θα υπάρξουν με φιλικά σου άτομα και σωστά πράττεις, αφού θα είναι κάτι παροδικό και δε χρειάζεται να χαλάσεις την ψυχολογία σου. Όσο κι αν οι άλλοι σε προκαλούν, καταφέρνεις να κρατήσεις τον έλεγχο και σ’ αυτή την κατάσταση. Μάντεψε, λοιπόν, ποιος θα βγει κερδισμένος.

ΖΥΓΟΣ: Μην ψάχνεσαι τόσο πολύ σήμερα, Ζυγέ μου, αφού από το πρωί έχεις μία κατήφεια και σου φταίει μέχρι κι ο… αέρας που αναπνέεις. Κατανοητό, ότι δεν είσαι στα καλύτερά σου – όλοι το παθαίνουμε – όμως δεν είναι ανάγκη να την πληρώσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγε να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις, και κάνε καλύτερα παρέα με.. τον εαυτό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ένα φιλικό ή οικογενειακό σου πρόσωπο, Σκορπιέ μου, σήμερα θα σε κάνει να δοκιμάσεις τις αντοχές σου. Θα αισθανθείς πιεσμένος και μάλιστα, θα βρεθείς σε κάποιο δίλημμα. Επιστράτευσε τη διπλωματία σου και κράτα χαμηλούς τόνους. Μόνο έτσι θα βγεις από τη δύσκολη θέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Έχεις έντονη την ανάγκη, Τοξότη, σήμερα να βρεθείς με οικεία πρόσωπα, αλλά οι υποχρεώσεις δε σου αφήνουν πολύ χρόνο. Βάλε προτεραιότητες και όσο κι αν πιεστείς, μη θυμώνεις κι εκνευρίζεσαι. Με τη σωστή κατανομή του χρόνου σου, θα δεις ότι όλα θα τα καταφέρεις και στο τέλος, θα είσαι ικανοποιημένος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Χρειάζεσαι σήμερα, Αιγόκερε, και μάλιστα με ιδιαίτερη ανυπομονησία, να κάνεις αλλαγές στο χώρο σου. Βιάζεσαι να προλάβεις να τελειώσεις τα πάντα σε μία μέρα, με αποτέλεσμα να τρελαίνεις τους γύρω σου με την πίεση που τους ασκείς. Ηρέμησε λίγο, και μετά ζήτα τη βοήθειά τους. Έτσι, εσύ θα ξεκουραστείς κι οι γύρω σου θα το χαρούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέζεις τους γύρω σου, Υδροχόε μου, και ιδιαίτερα τον κοινωνικό σου περίγυρο, για να σου δώσουν απαντήσεις και μάλιστα αυτές που θέλεις εσύ ν’ ακούσεις. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο. Αν πραγματικά θέλεις να πάρεις τις συμβουλές των άλλων, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις την πραγματικότητα. Είσαι όμως αγχωμένος, οπότε άφησέ το γι’ αργότερα.

ΙΧΘΥΣ: Η ταξινόμηση των σκέψεών σου, Ιχθύ, απαιτεί απομόνωση από οικογενειακές συναθροίσεις. Εξήγησε σήμερα στους γύρω σου τι πραγματικά έχεις ανάγκη και θα δεις, ότι θα λάβεις την κατανόησή τους. Θα βρεις την ηρεμία σου και αρκετές λύσεις πάνω σε θέματα που σε απασχόλησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 02/11

 

Σχετικά άρθρα