Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 02/11

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, μην προσπαθήσεις να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη να σε ενθουσιάζει, απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να στεναχωριέσαι και βγες έξω να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά με αυτούς που έχεις κοντά σου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά. Μπορείς να κάνεις όνειρα και νέα σχέδια με το σύντροφό σου και να αγναντέψετε πιο ελπιδοφόρα το κοινό σας μέλλον. Το ίδιο ισχύει και για τους αδέσμευτους του ζωδίου. Τώρα μπορείτε και θα έχετε και τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μία πολύ όμορφη σχέση στη ζωή σας, αρκεί να μην πέσετε με τα μούτρα!!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης, θα περάσεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με το σύντροφό σου. Εσύ που ακόμη είσαι ελεύθερος, να προετοιμαστείς για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως και μην απομονώνεσαι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, στα αισθηματικά σου μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα που σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτικές μοναξιές, αξιοποίησε το θετικό κλίμα που επικρατεί γύρω από το όνομα σου, για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Εσύ που κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με το μαξιλάρι σου και ψάχνεις να βρεις αυτόν που θα το αντικαταστήσει, να έχεις τους ορίζοντες σου ανοιχτούς και όλο και κάτι καλό θα προκύψει στη ζωή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος μην κάνεις συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις και φασαρίες. Βγάλε τον ερωτισμό που σε χαρακτηρίζει στο σύντροφό σου και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Αν ακόμη ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, άνοιξε τα μάτια σου γιατί υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σου που θα ήθελαν να συνάψουν σχέση μαζί σου, αλλά η απόμακρη συμπεριφορά που έχεις, δεν τους το επιτρέπει.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, φίλε Ζυγέ, στη σχέση σου σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Όσο για σένα που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και μπορεί να κρύβουν ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο, που θα το δεις με άλλο μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, στη σχέση σου τώρα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο σύντροφό σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου, γιατί έρχεται πολύ γρήγορα η γνωριμία που περίμενες μέσα στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη, θα δεις ότι αυτή την περίοδο θα προκύψει η γνωριμία που θέλεις και θα ανανεωθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, τόσο αν είσαι ένας δεσμευμένος όσο κι αν είσαι ένας μοναχικός Αιγόκερως. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Αν είσαι μόνος, μην απογοητεύεσαι και μην τα βάφεις μαύρα, αντίθετα εκμεταλλεύσου το βράδυ σου για να συναντήσεις ένα παλιό σου αίσθημα και ποτέ δεν ξέρεις…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση σου, σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα από τον άνθρωπό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά σου, να είσαι σε εγρήγορση γιατί σήμερα οι πιθανότητες να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να το κατακτήσεις. Η τύχη πάντως είναι εξ ολοκλήρου με το μέρος σου.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα φίλε Ιχθύ θα μπορέσεις να συζητήσεις με το σύντροφό σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που θέλεις για τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του. Εσύ που δεν έχεις βρει κάτι ακόμη που να σε ευχαριστεί, πρέπει να κινηθείς άμεσα και να κάνεις δραστικές κινήσεις αν θέλεις να διώξεις την μοναξιά μια και καλή από τη ζωή σου.

 

Πηγή: myastro.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 02/11

Σχετικά άρθρα