H «ανάποδη καβαλάρισσα»: Εκεί που το σεξ συναντά την ιππασία!

Μια από τις όχι και τόσο διαδεδομένες στάσεις στο σεξ, αλλά πολύ αγαπημένη για τις γυναίκες που την εφαρμόζουν, είναι η «ανάποδη καβαλάρισσα».

Μπορεί φαινομενικά να δείχνει ότι είναι μια δύσκολη στάση στο να την εφαρμόσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σου προσφέρει βαθιά και έντονη διείσδυση και κυρίως πολλαπλούς οργασμούς!

Αυτό συμβαίνει, καθώς (και) με τη συγκεκριμένη στάση έχεις τον έλεγχο και είσαι η… αρχόντισσα στο κρεβάτι σας!

Πώς θα την εφαρμόσεις;

Εάν γνωρίζεις πώς να κάνεις την κανονική «καβαλάρισσα» (ουσιαστικά η στάση «γυναίκα από πάνω»), τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να κάνεις και την «ανάποδη καβαλάρισσα». Ενώ, λοιπόν στην καβαλάρισσα την κανονική είσαι πάνω από τον καλό σου και τον κοιτάς στα μάτια, στην δεύτερη εναλλακτική στάση έχεις την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν, χαρίζοντάς του μια ολοκληρωμένη θέα των οπίσθιών σου.

Μια ελαφριά παραλλαγή της στάσης αυτής είναι το να σκύψεις προς τα μπρος την ώρα που ανεβοκατεβαίνεις στο πέος του, για να κάνεις ακόμα πιο έντονη τη διείσδυση και γιατί όχι πιο προσβάσιμο τον κόλπο σου στα δάχτυλά του, σε περίπτωση που θέλεις κάποια… χείρα βοηθείας για να φτάσεις σε οργασμό.

Τι καλό έχει;

Είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και με μαρτυρίες, μια στάση για τις δυναμικές γυναίκες που θέλουν και έχουν τον έλεγχο ακόμα και την ώρα του σεξ.

Επειδή, όπως είπαμε, εσύ είσαι αυτή που καθορίζεις την ένταση, τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης, μπορείς να έχεις πολύ έντονο οργασμό.

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε περισσότερα

Η καλύτερη στάση στο σεξ για σίγουρο οργασμό!

Σχετικά άρθρα