Άλεκ Μπόλντουιν: Στης φυλακής «τα σίδερα» για μία θέση πάρκινγκ

Ο γνωστός ηθοποιός, σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, επιτέθηκε σε κάποιον για μια θέση στάθμευσης την οποία εποφθαλμιούσαν και οι δύο.

Ο ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν συνελήφθη την Παρασκευή στη Νέα Υόρκη, κατά τη διάρκεια ενός καβγά για μια θέση στάθμευσης, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο 60χρονος ηθοποιός, διάσημος μεταξύ άλλων για τις μιμήσεις που κάνει του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, «επιτέθηκε σε κάποιον για μια θέση στάθμευσης την οποία εποφθαλμιούσαν και οι δύο» δήλωσε η ντετέκτιβ του αστυνομικού τμήματος της Νέας Υόρκης Σοφία Μέισον.

Δεν είναι προς το παρόν γνωστό εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του πρωταγωνιστή της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Οι εκπρόσωποι του Μπόλντουιν δεν έχουν μέχρι στιγμής ανταποκριθεί στο αίτημα να σχολιάσουν το γεγονός.

Ο Άλεκ Μπόλντουιν έχει ιστορικό ότι χάνει εύκολα την ψυχραιμία του. Ο ίδιος αρνήθηκε ότι γρονθοκόπησε έναν φωτορεπόρτερ το 2012, που προσπάθησε να τον απαθανατίσει μαζί με την τότε αρραβωνιαστικιά του, τη δασκάλα γιόγκα Χιλάρια Τόμας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2012 και έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Το σχόλιο Τραμπ

«Του εύχομαι καλή τύχη» είπε λίγα λεπτά αργότερα ο Ντόναλντ Τραμπ, όταν δημοσιογράφοι του ζήτησαν να σχολιάσει το επεισόδιο αυτό.

Πηγή: news247.gr

Σχετικά άρθρα