Ο πρίγκιπας Χάρι φωτογραφίζει την έγκυο… πριγκίπισσά του! (φωτό)

Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η περιοδεία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ στην Αυστραλία. Το νέο της εγκυμοσύνης της ανακοινώθηκε στην αρχή του ταξιδιού τους και εκεί έλαβαν μάλιστα και τα πρώτα δώρα! Το ταξίδι τους ήταν πολύ απαιτητικό, γεμάτο δημόσιες εμφανίσεις. Η δούκισσα εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά με το απαράμιλλο στιλ της, ενώ ένα φόρεμα εγκυμοσύνης που επέλεξε σε μια εμφάνισή της έγινε ανάρπαστο! Φυσικά δεν υπήρχαν και τα… στιλιστικά ευτράπελα, όταν ξέχασε να κόψει το ταμπελάκι από καινούριο φόρεμα!

Αν και οι… προβολείς της δημοσιότητας ήταν συνεχώς στραμμένοι πάνω τους, ο πρίγκιπας Χάρι κατάφερε να βγάλει μια φωτογραφία τη Μέγκαν Μαρκλ! Ανάμεσα στα δέντρα, ποζάρει η δούκισσα του Σάσεξ κρατώντας την κοιλιά της! Σύμφωνα με μαρτυρίες των παρευρισκομένων ρεπόρτερ, ο πρίγκιπας Χάρι ζήτησε από την ασφάλεια λίγες στιγμές ιδιωτικότητας με την… πριγκίπισσά του! Σε αυτό το διάστημα τής τράβηξε την παρακάτω φωτογραφία!


Πώς; Τόσο ο πρίγκιπας Χάρι όσο και η Μέγκαν Μαρκλ διαθέτουν iphones και δεν είναι η πρώτη φορά που τα χρησιμοποιούν για αυτόν τον σκοπό! Μάλιστα όταν ο Χάρι έβγαλε λόγο στα Ιnvictus Games, η Μέγκαν του τράβηξε κάποιες φωτογραφίες με το κινητό της!

Με πληροφορίες από hellomagazine.com

Σχετικά άρθρα