Νικολέττα Ράλλη: Η δυσαρέσκειά της για την ώρα προβολής της εκπομπής του Μαυρίδη (βίντεο)

Μετά τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους στο χθεσινό Beat Buzzer με σαφή στόχο να προβοκάρουν και να αποτελέσουν είδηση σήμερα, η Νικολέττα Ράλλη βρέθηκε καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τον Γιώργο Μαυρίδη. Περιέγραψε πως έγινε η πρώτη κίνηση, τι είναι αυτό που της αρέσει περισσότερο σε εκείνον και κυρίως έριξε τη μπηχτή της προς τον ΑΝΤ1.

Στο Beat Buzzer της Κυριακής ήταν καλεσμένη εκείνη μαζί με άλλες τρεις πρώην εστεμμένες σε καλλιστεία. Τα παιχνιδιάρικα λόγια και κινήσεις δεν έλειπαν. Η εκπομπή μάλιστα αύξησε τα νούμερα της αρκετά. Τόσο γιατί πήρε καλύτερο lead in από το Nomads, αλλά κυρίως γιατί υπήρχε η ίντριγκα της παρουσίας της Ράλλη.

Η Νικολέττα Ράλλη εξέφρασε την άποψη της εν είδει μομφής προς τον ΑΝΤ1 για την διάρκεια προβολής του Nomads. Το ριάλιτι ολοκληρώθηκε κατά τις 12 και 30, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Μαυρίδης να ξεκινήσει 45 λεπτά μετά το προκαθορισμένο. Αυτό δεν άρεσε στη Νικολέττα.
«Χθες είχαμε κι εκπομπή μαζί, αλλά τέτοια ώρα! Την είδε κανείς; Κάνει μία ώρα να τελειώσει το Nomads! Έπρεπε να ξεκινήσεις 23:45 και ξεκίνησε 00:30, συγγνώμη να μην το πω;

Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος που με το που ξαπλώνω στο στήθος του έχει τέτοιους σφυγμούς, τόσο smooth ο ήχος και το τέμπο που χαλαρώνω αμέσως. Είναι ηρεμιστικό.

Άρχισε να μου στέλνει μηνύματα, όχι ερωτικά, «να συναντηθούμε, χάρηκα πολύ που σε γνώρισα κλπ». Μου ζήτησε το τηλέφωνό μου γιατί επειδή θα ήταν το βράδυ στην Αθήνα και θα έβγαινε με τον Αναδιώτη, ήθελε να πάω μαζί. Αλλά δεν βγήκα τότε γιατί δεν μπορούσα».

https://www.youtube.com/watch?v=1x0OsSiwRQ4

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα