Βοδινό καρπάτσιο με λάδι τρούφας

Συστατικά

  • 100γρ. βοδινό φιλέτο
  • 1 κουταλιά λάδι τρούφας
  • φέτες τυριού, (πεκορίνο ή παρμεζάνα ή ό,τι σας αρέσει
  • baby φύλλα άγρια ρόκα και λόλο ρόσο (για το γαρνίρισμα)
  • αλάτι, πιπέρι

 

Βήματα

Βήμα 1

Κόβετε σε πολύ λεπτές φέτες το βοδινό φιλέτο και το τοποθετείτε σε ένα πιάτο.

Βήμα 2

Βάζετε μερικές σταγόνες από το λάδι τρούφας πάνω από τις φέτες του βοδινού και τις αλατοπιπερώνετε.

Βήμα 3

Τοποθετείτε περίτεχνα το τυρί πάνω από το βοδινό και γαρνίρετε με τα baby φύλλα ρόκας και το λόλο ρόσο.

 

Πηγή: xrysessyntages.com

Σχετικά άρθρα