Μαρία Μπακοδήμου: Ποια είναι η σχέση της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σήμερα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο γνωστό, δυνατό και επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο για σχεδόν δυο δεκαετίας. Το όνομα του ενός ήταν άρρηκτα συνδεδεμένο με το όνομα του άλλου. Τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν.

Η Μαρία Μπακοδήμου η οποία ήταν καλεσμένη στο DOT, στον ΣΚΑΙ, ρωτήθηκε ποια είναι η σχέση της με τον πρώην συνεργάτη της και κουμπάρο της, Φώτη Σεργουλόπουλο ένα χρόνο μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο και αν η επαγγελματική τους σχέση επηρέασε την προσωπική.

Η παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως η διακοπή της συνεργασίας τους ήταν όντως ένας χωρισμός και στην αρχή την επηρέασε. «Τον πρώτο καιρό μου έλειψε πολύ ο Φώτης. Μετά ήταν και η απόσταση που μας χώριζε γιατί ήμουν στην Κωνσταντινούπολη. Όταν κάποιος είναι φίλος σου, αλλά δεν είναι δίπλα σου καθημερινά, δεν είναι το ίδιο. Από την άλλη, όταν συνδέεσαι με πράγματα που έχουν διάρκεια και έχεις ζήσει πάρα πολλά και μέσα από αυτή τη σχέση έχεις μεγαλώσει και έχεις αλλάξει, ε, δεν μπορεί να διαφοροποιηθεί», είπε.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Μαρίας Μπακοδήμου όμως είχε εξέλιξη και η ίδια βρήκε τον εαυτό της και επαναπροσδιορίστηκε επαγγελματικά.

Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και άραγε τον θεωρεί ακόμα κολλητό της; «Η τελευταία φορά που μιλήσαμε ήταν τον Σεπτέμβριο στα γενέθλιά του», αποκάλυψε.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα