Αιδοιοπλαστική: Η ιδανική μέθοδος για να αναζωογονήσεις τον κόλπο σου!

Η αιδοιοπλαστική είναι μια μέθοδος πλαστικής χειρουργικής, με στόχο την αναζωογόνηση του κόλπου σου! Πιο επιστημονικά, πρόκειται για μια αισθητική επέμβαση που είναι προορισμένη να στενέψει το άνοιγμα του κόλπου σου και να ενισχύσει τους μυς του περίνεού σου.

Γιατί να την κάνεις;

Οι λόγοι για τους οποίους πολλές γυναίκες καταφεύγουν στη λύση αυτή ποικίλλουν και μπορεί να είναι οι ακόλουθοι:

Αντιμετώπιση της ακράτειας ούρων, αλλά και της πρόπτωση των οργάνων, καθώς περνάνε τα χρόνια. Λόγω του περάσματος του χρόνου, αλλά και των εγκυμοσύνων, ο κόλπος μπορεί να χαλαρώσει, να «ανοίξει» και το περίνεο (η μυϊκή ομάδα που υποστηρίζει τα γεννητικά όργανα ειδικότερα) χαλαρώνει. Αυτή η χαλάρωση είναι που οδηγεί στην ακράτεια και την πρόπτωση.

Να (ξανά) βρουν τη σεξουαλική τους ζωή και την απόλαυση της ερωτικής επαφής. Ειδικότερα, ένα πολύ μεγάλο άνοιγμα των γεννητικών οργάνων μπορεί επίσης να προκαλέσει έλλειψη αισθήσεων κατά τη σεξουαλική επαφή. Η μείωση του ανοίγματος αυτού με την αιδοιοπλαστική επιτρέπει στη γυναίκα να αισθάνεται καλύτερα το πέος του συνεργάτη της.

Πώς γίνεται η επέμβαση;

Η διαδικασία εκτελείται συνήθως υπό γενική αναισθησία και συνήθως διαρκεί μία ώρα. Ο χειρουργός κάνει μια τομή στην είσοδο του κόλπου, επιτρέποντας την ανατομή των περιγεννητικών μυών. Η επανέγχυση του λίπους ολοκληρώνει την αναμόρφωση και αναδόμηση του κολπικού τοιχώματος.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Οι κίνδυνοι είναι παρόμοιοι με αυτούς κάθε χειρουργικής επέμβασης: εκείνοι που σχετίζονται με την αναισθησία (ειδικά σε περίπτωση γενικής αναισθησίας), λοιμώξεις και ειδικούς κινδύνους ανάλογα με το ιατρικό ιστορικό κάθε ασθενούς.

Αυτό, φυσικά, πρέπει να συζητείται κατά περίπτωση με τον χειρουργό πριν από την επέμβαση.

Τι γίνεται με την αποθεραπεία;

Για να μειωθεί ο άμεσος μετεγχειρητικός πόνος, συνταγογραφούνται απλά αναλγητικά και είναι πιθανό να χρειαστεί η παραμονή στην κλινική για ένα βράδυ.

Στη συνέχεια, χρειάζονται δέκα ημέρες θεραπείας, δύο εβδομάδες χωρίς ταμπόν, ένα μήνα χωρίς γυμναστική … και χωρίς σεξ. Υπομονή και για τα αποτελέσματα της σεξουαλικής ζωής: εκτιμώνται μετά τον 3ο μήνα ύστερα από την επέμβαση, οπότε και θα δεις μεγάλη διαφορά στη σεξουαλική σου ζωή.

Πώς θα αποφύγεις την επέμβαση στο αιδοίο σου;

Δυνάμωσε το περίνεό σου!

Η γιόγκα είναι μια πολύ καλή πρόταση για να δυναμώσεις τον κόλπο σου και να σφίξεις τους μυς του περίνεού σου.

Αποδέξου την αλλαγή στο σώμα σου

Πολύ μεγάλη σημασία, έχει και η ψυχολογία της κάθε γυναίκας και στο συγκεκριμένο ζήτημα. Πριν μπεις στη διαδικασία να επιδιώξεις την αναζωογόνηση του κόλπου σου, καλό θα είναι να έχεις μιλήσει με έναν ειδικό και να έχεις συμφιλιωθεί με την εικόνα του σώματός σου που αλλάζει με το πέρασμα των χρόνων.

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μετα από δύο γέννες ο κόλπος μου έχει χαλαρώσει. Τι μπορώ να κάνω;

 

 

Σχετικά άρθρα