5 χρυσοί κανόνες για το τέλειο sms μετά το πρώτο ραντεβού

Το πρώτο ραντεβού πήγε καλά και γυρίζεις σπίτι με ένα χαμόγελο αισιοδοξίας και ένα πρόσωπο όλο λάμψη. Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα ωστόσο! Μπορεί να πήγε καλά αλλά μια λάθος κίνησή σου μπορεί να χαλάσει τα πάντα!… Για την ακρίβεια ένα μήνυμά σου ενδέχεται να… τρομάξει ή να ξενερώσει τον άλλο. Ποιοι είναι οι χρυσοί κανόνες του σωστού sms;

Μη στέλνεις πολλά μηνύματα

Είναι καλό να στείλεις κάποιο μήνυμα μετά το πρώτο ραντεβού αλλά πρόσεξε μην το παρακάνεις! Μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός σου και αρχίσεις να στέλνεις τόνους μηνυμάτων! Είναι καλό να στείλεις ένα και καλό, που να το έχεις σκεφτεί πολύ, να το έχεις διαβάσει κάμποσες φορές και να έχεις κάνει αρκετές αλλαγές για να είναι τέλειο.

Μην κάνεις πολύ χρόνο για να απαντήσεις

Σου έστειλε μήνυμα και θέλεις να τον “ψήσεις” λιγουλάκι; Καθυστερείς να του απαντήσεις για να τον κρατήσεις σε αγωνία. Κλασικό… παιχνιδάκι που όλοι έχουμε κάνει. Ωστόσο, μην το παρακάνεις! Μην απαντήσεις και αμέσως, αλλά μην τον κάνεις να περιμένει ώρες ή και μέρες. Δεν θα είναι πάντα εκεί αν δείχνεις τέτοια συμπεριφορά!

Μην στέλνεις… περίεργες selfie

Αν σου ζητήσει μια φωτογραφία σου, πράγμα πολύ φυσικό, πρόσεχε τι θα στείλεις! Μην αρχίσεις τα duck face και άλλες αστείες ή σέξι πόζες που τις έχεις για να… παίζεις στο Instagram! Αν αποφασίσεις όντως να του στείλεις φωτογραφία, να είσαι φυσική και άνετη!

Προσοχή στα ορθογραφικά λάθη!

Δεν είναι κάτι καινούριο! Τα ορθογραφικά λάθη μπορεί να… καταστρέψουν μια σχέση προτού καν αρχίσει! Υπάρχουν άτομα που ξενερώνουν με τα λάθη. Οπότε καλύτερα να σου πάρει περισσότερο χρόνο για να συντάξεις αυτό που θες, παρά να το στείλεις γρήγορα και με λάθη!

Να αποφεύγεις τα πολλά emoji και υποκοριστικά

Ωραία τα emoji, ωραία τα gif-άκια αλλά μην το παρακάνεις! Δεν είναι για όλην την ώρα! Και δεν χρειάζεται να… βομβαρδίζεις τον άλλο με αυτά γιατί είναι κουραστικά! Παράλληλα, καλό είναι στην αρχή να αποφύγεις τα υποκοριστικά του τύπου “μωρό μου” κλπ γιατί είναι κλισέ και δεν ξέρεις κιόλας αν αρέσουν στον άλλο. Καλύτερα να τα τσεκάρεις πρώτα σε προφορικό λόγο προτού τα χρησιμοποιήσεις γραπτώς!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από femmeactuelle.fr

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα