Στάσεις στο σεξ: Άλλος με τη… βάρκα μας!

Όπως έχουμε τονίσει ξανά, είναι σεξουαλικά υγιές να εφαρμόζεις πολλές στάσεις κατά τις σεξουαλικές σου επαφές.

Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο απολαμβάνεις περισσότερο το σεξ, αλλά δίνεις και στην ερωτική σου ζωή ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, σπάζοντας την σεξουαλική ρουτίνα και ωφελώντας κατά κόρον τη σχέση με τον σύντροφό σου.

Μια πολύ καλή πρόταση για να ζήσεις ανεπανάληπτες σεξουαλικές στιγμές είναι η στάση «βάρκα», που ενδείκνυται για έντονους οργασμούς και εξαιρετική διείσδυση.

Πώς θα την κάνεις;

Σχετικά δύσκολη στην εφαρμογή της, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει 1000%. Κάθεστε και οι δύο αντικριστά.

Ο καλός σου έχει τα πόδια του λυγισμένα και ανοιγμένα, τόσο ώστε να χωράς να περάσεις τα πόδια σου αριστερά και δεξιά από τα πλευρά του και να έρθεις να κάτσεις επάνω στο πέος του.

Με τα χέρια του σε κρατάει από τα χέρια σου τραβώντας σε προς τη μεριά του.

Η κίνηση που γίνεται είναι παλινδρομική και ουσιαστικά με το τράβηγμα των χεριών σε μετακινεί επάνω στο μόριο του σαν εκκρεμές κάνοντας μια τύπου παλινδρομική κίνηση, ώστε να κάνετε άφοβα και απρόσκοπτα έρωτα.

Τι πετυχαίνεις;

Με τη στάση αυτή είναι πολύ εφικτό να φτάσεις σε οργασμό, καθώς με την κίνηση που κάνεις επάνω στο μόριο του συντρόφου σου πετυχαίνεις τόσο έντονη και βαθιά διείσδυση, όσο και την ιδανική επαφή με τον καλό σου, καθώς όπως σε φέρνει προς τη μεριά του έχει τη δυνατότητα εντονότερης σωματικής επαφής μαζί σου.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα