Γυναίκα από πάνω: 3 στάσεις για ολονύχτιο… ξεφάντωμα!

Ας μην γελιόμαστε! Από τις πιο αγαπημένες σεξουαλικές συνήθειες κάθε γυναίκας, που άπτεται του ευρύτατου πεδίου της εφαρμογής των σεξουαλικών στάσεων, είναι και το να βρίσκεται η ίδια από πάνω την ώρα της ερωτικής συνεύρεσης.

Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι με αυτόν της βαθιάς διείσδυσης να έρχεται… πρώτος και με διαφορά στην αιτιολόγηση πολλών εκπροσώπων του γυναικείου φύλου στο ερώτημα γιατί είναι προτιμητέα.

Ακολουθούν, όχι σε μεγάλη απόσταση, ο έλεγχος του ρυθμού και φυσικά η επίτευξη (στις περισσότερες των περιπτώσεων) οργασμού.

Επειδή, όμως, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση ελλοχεύει η ρουτίνα της σεξουαλικής καθίζησης, ας δούμε μαζί μερικές παραλλαγές της γνωστής στάσης «γυναίκα από πάνω», ώστε και να μην βαρεθείς, αλλά και να περάσετε και οι δύο ακόμα καλύτερα!

Το «κουκούλι»

Πρόκειται για μια στάση που, όπως λέει και η ονομασία της, χαρίζει εκτός από ηδονή οικειότητα και τρυφερότητα μεταξύ σας. Βάζεις τον καλό σου να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού κι εσύ έρχεσαι με ανοιχτά τα πόδια σου και κάθεσαι επάνω στο μόριο του καλού σου.

Με τα γόνατά σου στηρίζεσαι στις άκρες του στρώματος, κάτι που σου επιτρέπει να κάνεις παλινδρομική κίνηση επάνω στον καλό σου. Η στάση αυτή είναι ιδανική για να έχεις (και) κλειτοριδικό οργασμό, καθώς ευνοεί το τρίψιμο της κλειτορίδας σου κατά τη διείσδυση.

Ο «καταπέλτης»

Άλλη μια παραλλαγή της στάσης «γυναίκα από πάνω», όπου έχεις τον καλό σου ξαπλωμένο ανάσκελα. Εσύ έρχεσαι και κάθεσαι επάνω του, με τα πόδια σου κολλημένα στα πλευρά του. Ο σύντροφός σου βάζει τα χέρια του κάτω από τα οπίσθιά του, λειτουργώντας ουσιαστικά σαν καταπέλτης, τινάζοντάς σε προς τα πάνω.

Η «σαμπάνια»

Όπως στην πρώτη στάση, ο καλός σου κάθεται στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια του να ακουμπάνε στο πάτωμα. Αυτή τη φορά, δεν τον κοιτάς στα μάτια, αλλά κάθεσαι επάνω στο πέος του με την πλάτη γυρισμένη σε αυτόν. Αυτή τη φορά, τα πόδια σου είναι κλειστά ώστε να δίνεις ώθηση στην κίνησή σου με τις φτέρνες σου.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα