Γιατί έβαλε τα κλάματα σε συναυλία της η Σακίρα;

Το φινάλε μιας περιοδείας είναι πάντοτε συγκινητικό για έναν καλλιτέχνη. Ιδίως όταν αυτή η περιοδεία έχει κρατήσει 5 μήνες και έχει περάσει από 54 πόλεις και 23 χώρες. Στις 3 Ιουνίου η Σακίρα ξεκίνησε την El Dorado περιοδεία της στο Αμβούργο και την ολοκλήρωσε στις 4 του Νοεμβρίου στην Μπογκοτά της Κολομβίας. Στην πόλη που γεννήθηκε και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το φορτίο συγκίνησης πολλαπλασιάστηκε, αφού η 41χρονη τραγουδίστρια βρέθηκε μπροστά στους ανθρώπους της. Όλοι τους την αποθέωσαν. Πάρα πολλοί δάκρυσαν μαζί της στο τέλος της συναυλίας της στην πρωτεύουσα.

Η Σακίρα ετοιμαζόταν να πει το τραγούδι Deja Vu τη στιγμή που την κατέβαλλε η συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα επί σκηνής. «Σ΄αγαπώ Κολομβία. Θα θυμάμαι πάντα αυτή τη στιγμή» είπε στο κοινό, αλλά ήταν σαφές πως δεν μπορούσε να πει πολλά. Ευχαρίστησε τον κόσμο, τον Θεό και ολοκλήρωσε τη συναυλία της.
Την επόμενη μέρα ανάρτησε το βίντεο στο Instagram κι εκεί έγραψε: «Σας ευχαριστώ που μου προσφέρατε μια από τις καλύτερες συναυλίες της ζωής μου». Στο Twitter το σχόλιο της ήταν «Τα θαύματα υπάρχουν και σας ευχαριστώ που ήσαστε μαζί μου στις καλές και στις κακές στιγμές».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bogotá, gracias por darme uno de los conciertos más bonitos de mi vida! Shak

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira) στις


Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα