Αρχική / Παιδί / Με ένα κλικ μπορείς να στηρίξεις την υγεία δεκάδων νεογνών στη Θράκη!
giatros eksetazei mwro

Με ένα κλικ μπορείς να στηρίξεις την υγεία δεκάδων νεογνών στη Θράκη!

Η «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού», σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ζητά τη στήριξή μας για να συμβάλει ουσιαστικά στη βελτίωση της υγείας δεκάδων νεογνών στη Θράκη.

Στόχος

Η συγκέντρωση πόρων για την αγορά ενός Monitor παρακολούθησης ζωτικών παραμέτρων για την κάλυψη των αναγκών της Μονάδας Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης. Το Monitor μετράει τις ζωτικές λειτουργίες του νεογνού όπως το οξυγόνο, τον καρδιακό ρυθμό, την αρτηριακή πίεση και τον αναπνευστικό ρυθμό, με μη επεμβατικό και αναίμακτο τρόπο.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε με ένα κλικ

Ενισχύοντας την προσπάθεια των δρομέων της, στον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Με ένα κλικ μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό για την αγορά του συγκεκριμένου μηχανήματος στην crowdfunding πλατφόρμα του supportmazi.gr ΕΔΩ

Στον Αυθεντικό Mαραθώνιο της Αθήνας

Pnoe-mazigiatopaidi-marathonios

Η «ΠΝΟΗ» συμμετέχει εδώ και 18 χρόνια με δρομείς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τους παράλληλους αγώνες 5 & 10 km. Στόχος είναι η ευαισθητοποίηση και η παρακίνηση του κοινού στην προσφορά και τον εθελοντισμό. Κάθε χρόνο οι δρομείς της «ΠΝΟΗΣ» συγκεντρώνουν χρήματα για να καλύψουν μια άμεση ανάγκη μονάδας εντατικής θεραπείας παιδιών ή νεογνών σε κάποιο κρατικό νοσοκομείο της Ελλάδας.

Γνωρίστε την «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού»

Το Σωματείο «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» ιδρύθηκε το 1991 από παιδιάτρους, γονείς και φίλους εθελοντές. Ασχολείται με τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών (ΜΕΘ) και Νεογνών (ΜΕΝ) καθώς και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παίδων (ΜΑΦ) στα Κρατικά Νοσοκομεία.

Επίσης, στηρίζει ηθικά και υλικά τους γονείς που τα παιδιά τους νοσηλεύονται στις εντατικές μονάδες, συμβάλει την εκπαίδευση και επιμόρφωση του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού των Μονάδων, προσφέρει παροχή βασικών γνώσεων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και Α΄ Βοηθειών στο ευρύ κοινό και δραστηριοποιείται στην δημιουργία νέων Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας Παιδιών στα Κρατικά Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία της χώρας.

Συντηρείται αποκλειστικά από δωρεές ιδιωτών, εταιρειών και έσοδα από εκδηλώσεις. Υπολογίζεται πως κάθε χρόνο περίπου 4.000 παιδιά έχουν ανάγκη νοσηλείας σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας Παιδιών και Νεογνών.

Για περισσότερες πληροφορίες για το έργο του Σωματείου «ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού» επισκεφθείτε το http://pnoe.gr/ή τη σελίδα του στο facebook.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X