7 tips για εντυπωσιακά χείλη, έτοιμα για… φίλημα!

Όλες θέλουμε όμορφα, εντυπωσιακά χείλη έτοιμα για… φίλημα! Συνήθως διαμαρτυρόμαστε ότι έχουμε μικρά χείλη ή ότι είναι συνεχώς “σκασμένα”, άχρωμα και ταλαιπωρημένα… Πώς θα το διορθώσεις; Πώς τα κάνεις δελεαστικά;

Υπάρχουν κάποια έξυπνα tips που θα σε βοηθήσουν

omorfa xeili

1. Να βουρτσίζεις τα χείλη σου!

Αν νόμιζες ότι η οδοντόβουρτσα χρησιμεύει μόνο για να βουρτσίζεις τα δόντια σου, απατάσαι! Μπορείς να βουρτσίζεις και τα χείλη σου για να απομακρύνεις όλα τα… πετσάκια και τα νεκρά κύτταρα, κάτι σαν peeling! Αυτό βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο σημείο και δίνει στα χείλη σου ένα ροζ χρώμα σαν να έχεις βάλει lip gloss!

2. Βάλε το lip balm στη ζωή σου!

xeili lip balm

Αν έχεις θέμα με σκασμένα χείλη από μικρή σίγουρα το lip balm είναι ένα προϊόν που δεν λείπει από την τσάντα σου! Ωστόσο, και να μην αντιμετωπίζεις ιδιαίτερο πρόβλημα, είναι πολύ καλό να ενυδατώνεις συχνά τα χείλη σου με τα κατάλληλα προϊόντα! Είναι παράγοντας αντιγήρανσης ενώ παράλληλα σου χαρίζει πάντα μια λάμψη!

3. Βάλε concealer στα χείλη σου

Είναι ωραίο κόλπο για να σταθεροποιήσεις και το κραγιόν σου και να διαρκέσει περισσότερο. Ωστόσο, αν βάζεις  κονσίλερ πάνω στα χείλη σου ουσιαστικά τα μεγαλώνεις καθώς το χρώμα τους πλησιάζει πολύ στο χρώμα του δέρματός σου.

4. Βάλε κραγιόν στη μέση των χειλιών σου

Αφού έχεις βάλει κραγιόν, χρησιμοποίησε το ίδιο ή ένα πολύ κοντινό χρώμα (κραγιόν σε υγρή μορφή) και βάλε ένα επιπλέον διακριτικό χρώμα στη μέση των χειλιών σου. Θα κάνει αμέσως τα χείλη σου να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο εντυπωσιακά!

xeili lip gloss

5. Να αποφεύγεις τα σκούρα κραγιόν!

Μπορεί το μαύρο και το μπλε κραγιόν να σου φαίνονται πολύ εντυπωσιακά όταν βλέπεις να τα φορούν οι άλλες, ωστόσο πρέπει να τα αποφεύγεις γιατί μικραίνουν τα χείλη!

6. Μην ξεχνάς το μολύβι χειλιών!

Είναι δύσκολο να έχεις ένα μολύβι χειλιών για κάθε κραγιόν σου αλλά θα δεις μεγάλη διαφορά όταν κάνεις τη γραμμή των χειλιών και στη συνέχεια γεμίσεις το εσωτερικό! Προσοχή όμως! Το μολύβι πρέπει να είναι στην ίδια ή πολύ κοντινή απόχρωση με το κραγιόν για να μη φαίνεται περίεργο!

xeili molybi xeiliwn

 

7. Αφού βάλεις κραγιόν, εφάρμοσε concealer γύρω από τα χείλη σου!

Χρειάζεται λεπτούς χειρισμούς και ένα μικρό πινελάκι για να περάσεις το περίγραμμα γύρω από τα χείλη σου με κονσίλερ! Το αποτέλεσμα όμως θα σε ανταμείψει!

Ν.Κ.

Με πληροφορίες από seventeen.com

 

Σχετικά άρθρα