Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/11

Μία Παρασκευή γεμάτη ερωτισμό, συναίσθημα, πάθος, έλξη, σεξουαλικότητα αλλά και… χρήμα! Τρίγωνο Ανάδρομης Αφροδίτης-Άρη και οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου, είναι πιο ερωτικοί από ποτέ και επιπλέον, θα έχουν ευκαιρία για παθιασμένη επανασύνδεση!

ΚΡΙΟΣ: Καταφέρνεις σήμερα, Κριέ, να ρυθμίσεις εσύ κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις και να μη σ’ ελέγξουν αυτές. Η ψυχραιμία σου θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση, στην οποία θα βρεθείς με ένα οικογενειακό σου άτομο. Εκμεταλλεύσου το χρόνο κι αργότερα δώσε τις λύσεις που θέλεις. Θα διαπιστώσεις, ότι αυτή η εξέλιξη μόνο θετική θα αποβεί για σένα και μάλιστα χωρίς καθόλου απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ: Η λογική κι η γενναιότητα σου, Ταύρε, ανταμείβονται από τους γύρω σου κι ιδιαίτερα από ένα άτομο που τελευταία ήθελες να σε προσέξει. Έχεις καταφέρει αρκετά κι αυτό σου δίνει ικανοποίηση, αλλά και δύναμη για να προχωρήσεις παρακάτω. Οι άλλοι αναγνωρίζουν τη μετριοφροσύνη σου. Εσύ αισθάνεσαι χαρούμενος από τις εξελίξεις και τις καλές καταστάσεις που έρχονται στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αναγνωρίζεται σήμερα η αξία σου, Δίδυμε, και θ’ αντιμετωπίσεις με ιδιαίτερη καλοσύνη κι ευγένεια γεγονότα που σε δυσκόλεψαν, αλλά και ανθρώπους που ουσιαστικά αντιπαθείς. Ακόμη και άτομα, με τα οποία έχεις αντιπαραθέσεις, θα υποκλιθούν, όχι τόσο στην επιτυχία σου, όσο στο μεγαλείο του χαρακτήρα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διπλωματικότητά σου, Καρκίνε, σήμερα σε φέρνει σε μία άκρως πλεονεκτική θέση, αφού μπορείς να ανατρέψεις τις ατυχίες ή ακόμη και κάποιες αποτυχίες που σου έχουν παρουσιαστεί. Αισθάνεσαι ευχάριστα με την τροπή που πήραν τα πράγματα και αποδίδεις στον εαυτό σου τα εύσημα. Μπορείς πλέον ν’ απολαύσεις την ημέρα σου, παρέα με αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΛΕΩΝ: Οι σκέψεις σου είναι θετικές σήμερα, Λέων, κι έχεις ανάγκη να προσφέρεις πάρα πολλά στους άλλους γύρω σου. Ο ευγενικός σου λόγος και η τάση σου να κάνεις κάθε καλή πράξη, αισθάνεσαι ότι σε οδηγούν σε άλλη διάσταση. Μοιράσου όλο αυτό με άτομα που νιώθουν όπως εσύ και θα διαπιστώσεις, ότι μαζί θα έχετε καταφέρει να προσφέρετε χαμόγελα σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φαίνεται, Παρθένε μου, ότι έχεις ανάμικτα συναισθήματα απέναντι σε μέλη της οικογένειάς σου και δεν μπορείς να εκφραστείς ελεύθερα. Τα συναισθήματα, να ξέρεις, ότι δεν κρύβονται. Είναι στο χέρι σου να βρεις τη στιγμή, που θα εκφράσεις όλη αυτή την αγάπη που νιώθεις για τα δικά σου άτομα. Τα κοντινά σου πρόσωπα θα εκπλαγούν από αυτή τη συμπεριφορά σου, αφού τελευταία ήσουν κάπως κλεισμένος στον εαυτό σου.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, έχεις την τάση να ονειροπολείς και να κυνηγάς το άπιαστο. Καλό είναι αυτό, αφού θα καταφέρεις να ξεφύγεις για λίγο από την πραγματικότητα που σε πιέζει. Βάλε όμως στόχους και πλάνα, για το πως θέλεις να πραγματοποιήσεις τα «θέλω» σου κι απλά πρόσεξε να είναι μέσα στα πλαίσια του εφικτού. Ξέρεις πολύ καλά τι σου γίνεται και δεν ξεφεύγεις εύκολα από την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μία μικρή απόδραση είναι σήμερα απαραίτητη για σένα, Σκορπιέ. Έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις και να ξεφύγει λίγο το μυαλό σου από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Μπορείς να απομονωθείς και να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Θα θελήσεις να διαπιστώσεις τι γίνεται, ποιος πραγματικά είσαι και τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον. Το ξεκαθάρισμα σου θα είναι ουσιαστικό και θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα ακούσεις παράπονα από κάποιο οικογενειακό σου άτομο που το είχες παραμελήσει λίγο το τελευταίο καιρό κι αυτό επειδή λόγω των υποχρεώσεών σου δεν προλάβαινες να πράξεις αυτά που έπρεπε. Το καλό με σένα είναι, ότι έχεις ένα μαγικό τρόπο να πείθεις τους άλλους χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια για τα αγνά σου συναισθήματα, την πίστη και τη φιλία σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με ένα άτομο που σε βοήθησε παλαιότερα να ξεπεράσεις δύσκολες στιγμές, Αιγόκερε, δραπετεύοντας από επικίνδυνα μπερδέματα, φαίνεται ότι θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σου. Θα θυμηθείτε τα παλιά και θα έρθετε ακόμη πιο κοντά. Μαζί με αυτό το πρόσωπο, θα δρομολογήσεις νέες δραστηριότητες που θα είναι αρκετές και για τους δύο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα μεγαλύτερο σε ηλικία άτομο, Υδροχόε, με το οποίο θα κάνεις υπαρξιακές συζητήσεις, θα απασχολήσει περισσότερο τις σκέψεις και το χρόνο σου σήμερα. Η θέλησή σου να το ακούσεις, είναι μεγάλη. Θα αισθανθείς ότι βρήκες ένα κρυμμένο θησαυρό, που είναι οι εμπειρίες της ζωής του. Αισθάνεσαι ότι μέσα από αυτό, μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου καλύτερο στην αναζήτηση και να προσφέρεις περισσότερα πράγματα στους άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, το χαμόγελο κι η καλή σου διάθεση θα είναι ζωγραφισμένα στο πρόσωπό σου. Θα περάσεις μία πάρα πολύ ωραία ημέρα. Τα μηνύματα τα οποία θα πάρεις, θα είναι θετικά για τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θα προγραμματίσεις να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα, που θα σε κάνουν ακόμα περισσότερο χαρούμενο. Κάποιες παλιές υποχρεώσεις θα τακτοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 09/11

Σχετικά άρθρα