Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Παρασκευή 09/11

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ, στα αισθηματικά σου δυστυχώς τα προβλήματα και η ανασφάλεια εισρέουν στη σχέση σου και δημιουργούν κακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Σήμερα είναι στο χέρι σου να αλλάξεις την ατμόσφαιρα, αν είσαι διατεθειμένος να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα με την οικογένεια σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία, κάνε τη βόλτα σου και κοίταξε με πιο θετικό μάτι κάποιους ανθρώπους που σε πλησιάζουν εδώ και καιρό, δείχνοντας το ενδιαφέρον τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δε θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος μπορείς να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να αφήσεις στην άκρη τα όποια προβλήματα σας έχουν απομακρύνει το τελευταίο διάστημα. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αξιοποίησε το θετικό κλίμα για να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φίλε Καρκίνε, τα αισθηματικά σου πάνε πολύ καλά και αν αποφύγεις κάποιες στιγμές έντασης θα έχεις ένα όμορφο βράδυ. Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και μη γίνεσαι τόσο αυστηρός με τον σύντροφό σου. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, να προετοιμαστείς αυτήν την ημέρα για φλερτ. Απόψε θα σε πλησιάσουν για να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε το πράσινο φως!

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει στο παρελθόν. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου ώστε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Κι αν η μοναξιά δε λέει να φύγει από τη ζωή σου, ‘‘πολέμησε’’ τη δυναμικότερα και στο τέλος θα καταφέρεις να την νικήσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στα αισθηματικά σου αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, είναι μια καλή Κυριακή για αλλαγές μέσα στη σχέση σου. Πάρε πρωτοβουλίες και άλλαξε ότι μπορείς. Αν πάλι σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, η γοητεία σου μπορεί να φέρει δίπλα σου μια καλή γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, στα αισθηματικά σου τα πράγματα πάνε πολύ καλά! Η ερωτική σου διάθεση είναι πολύ ανεβασμένη και η σχέση σου ανανεώνεται χάρη στις δικές σου πρωτοβουλίες. Εσύ που ψάχνεις ακόμη να βρεις το άλλο σου μισό, οι πιθανότητες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανανεώσει είναι πάρα πολλές αυτό το βράδυ με τις καλές επιρροές που δέχεσαι απόψε. Εκμεταλλεύσου τες!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να πλησιάσεις τον άνθρωπό σου και να βελτιώσεις την επικοινωνία σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι, μάλλον πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σας ζωή, για να μπορέσετε να βρείτε το άτομο που σας ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Στα αισθηματικά σου, φίλε Τοξότη, η σημερινή Παρασκευή ευνοεί πολύ την επικοινωνία και μπορείς να αξιοποιήσεις την εύνοιά της για να μιλήσεις στο σύντροφό σου για όσα σε απασχολούν. Αν γίνεις λίγο διαλλακτικός θα δεις πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν, να εξαφανίζονται. Αν δεν είσαι σε σχέση, η δυναμική σου διάθεση θα φέρει κοντά σου ένα ενδιαφέρον άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Αιγόκερε, μπορείς να περάσεις μία ξεκούραστη Παρασκευή με ηρεμία και ερωτική διάθεση. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, οι πλανήτες ευνοούν τα φλερτ και τις γνωριμίες. Μην κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι, αλλά βγες έξω να το αναζητήσεις δυναμικότερα! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να έχεις μια καλή επικοινωνία με το σύντροφό σου και να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Για σένα που η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, να ξέρεις η σημερινή Παρασκευή σε κάνει ερωτικό και ακαταμάχητο. Εκμεταλλεύσου το!!! Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις!

ΙΧΘΥΣ: Στα αισθηματικά σου, είναι μία καλή μέρα αυτή η Παρασκευή για εσένα, με επικοινωνία και όμορφες στιγμές, αλλά και ξεκαθαρίσματα για τη σχέση σου. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με την μοναξιά σου, η μέρα σε βοηθά σημαντικά για να πλησιάσεις το άτομο που θέλεις και να έχεις την ανταπόκριση που επιθυμείς.

Πηγή: myastro.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 09/11

Σχετικά άρθρα