Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «Ημέρες στο Οριέντε» από τις Εκδόσεις Έναστρον

Οι νικητές του διαγωνισμού για το βιβλίο «Ημέρες στο Οριέντε» από τις Εκδόσεις Έναστρον είναι η κα Ράνια Μαλίσιοβα, ο κ. Δημήτριος Ανδριανός και η κα Όλγα Λαθύρη.

rania-malisova

 

 

Η κα Ράνια Μαλίσιοβα ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 35-50 είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται σε παιδικό σταθμό και έμαθε για το boro.gr από μία φίλη της. Τα θέματα που επιλέγει να διαβάζει σχετίζονται με την υγεία, τη διατροφή, το παιδί, την ψυχολογία και τον πολιτισμό. Επισκέπτεται το site εδώ και έναν χρόνο περίπου.

 

 

 

 

 

 

Ο κος Δημήτριος Ανδριανός ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 50-65 ετών. Είναι παντρεμένος και εργάζεται ως ιδιωτικό Υπάλληλος. Έμαθε για το boro.gr από τη γυναίκα του και το επισκέπτεται τα τελευταία 5 με 6 χρόνια. Τα θέματα που προτιμάει να διαβάζει έχουν σχέση με ψυχολογία, υγεία, σεξ, σχέσεις, διατροφή και πολιτισμό.

 

 

 

olga-lathiri

 

 

Η κα Όλγα Λαθύρη είναι 41 ετών και εργάζεται ως χημικός μηχανικός. Το boro.gr το βρήκε σχεδόν τυχαία σερφάροντας στο internet! Παρακολουθεί το site καθημερινά εδώ και 5 χρόνια περίπου και την ενδιαφέρουν κυρίως τα θέματα της διατροφής και της ψυχολογίας!

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα