Αποστολία Ζώη: «Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου»

Στο Happy Day και το Μιχάλη Πλεμμένο μίλησε η Αποστολία Ζώη. Αρχικά, αναφέρθηκε στη φιλανθρωπική παράσταση «Γιατί το τραγούδι», που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου στο Παλλάς και τα έσοδα θα δοθούν στο ογκολογικό νοσοκομείο Άγιοι Ανάργυροι.

Μάλιστα, αυτή η πρωτοβουλία ήταν της τραγουδίστριας, μιας και είναι πολύ ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τέτοια θέματα και αναφέρθηκε σε αυτό της το εγχείρημα, λέγοντας: «Αυτή ήταν μία ανάγκη μου, που ξεκίνησε όταν έχασα τον πατέρα μου. Θέλω να κάνω κάτι για τον καρκίνο. Είναι κάτι που με έχει διαλύσει τα τελευταία 4 χρόνια και όλο αυτό δημιουργήθηκε εκείνη τη στιγμή. Βέβαια, ήμουν πάρα πολύ φοβισμένη και πάρα πολύ απογοητευμένη με όλο αυτό που είχε συμβεί. Για να πιστέψω ποτέ ότι έχει γίνει κάτι τόσο μεγάλο και όταν άρχισα να παίρνω τα πρώτα ναι, ήταν για εμένα ένα τεράστιο δώρο, που σίγουρα έρχεται από κάπου εκεί πάνω.».

Όταν ρωτήθηκε αν θεωρεί πως είναι βοήθεια, που προέρχεται από τον πατέρα της, σημείωσε: «Είναι βοήθεια που προέρχεται από τον πατέρα μου και τη μητέρα μου, γιατί είναι και οι δύο εκεί πάνω.».

Εν συνεχεία, της τέθηκε η ερώτηση «Είσαι μέσα σου καλά;» με την ίδια να απαντά: «Όχι ακόμα. Αισθανόμουν υπαίτια που δεν κατάφερα να σώσω τους γονείς μου και αισθανόμουν πάρα πολλές ενοχές και ότι δεν μπορούσα να τα καταφέρω.».

«Αυτό το 19 Νοέμβρη θα έχω να το θυμάμαι. Θέλω να έρθει. Το περιμένω με τεράστια αγωνία και ανυπομονησία και τεράστια χαρά… Να δω πώς θα μου λειτουργήσει από εκεί και πέρα μέσα μου. Πλέον οικογενειακώς θα έρθουν και οι αδερφές μου να δουν τι θέλω να κάνω για τους γονείς μας»,

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα