Πρωκτικό σεξ: Στάσεις για αρχάριες, αλλά και… προχωρημένες!

Όπως έχουμε τονίσει ξανά στο παρελθόν, το πρωκτικό σεξ είναι ένα από τα απολαυστικότερα είδη σεξ που υπάρχουν.

Εκτός από το… απαγορευμένο της πράξης, ο λόγος για τον οποίο πολλές γυναίκες το απολαμβάνουν είναι το γεγονός ότι στην περιοχή του πρωκτού βρίσκονται οι απολήξεις πολλών αισθητήριων νεύρων, με αποτέλεσμα την ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση της γυναίκας και – γιατί όχι –  ακόμα και τον οργασμό της.

Λογικό, πάντως, είναι αναφορικά με το πρωκτικό σεξ να υπάρχουν… κατηγορίες. Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάποιες ξεκινάνε τώρα την πορεία τους, άλλες το έχουν κάνει αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρες οτι το ευχαριστιούνται και φυσικά κάποιες άλλες που αναμφίβολα μπορούν να χαρακτηριστούν «ξεφτέρια» του πρωκτικού σεξ!

Παρακάτω θα δούμε μαζί τρεις βασικές στάσεις για το πρωκτικό σεξ, βάσει της κατηγορίας στην οποία ανήκει η κάθε γυναίκα:

Αρχάρια

Ο «χορός της κοιλιάς»

Μια στάση εύκολη στην εφαρμογή της, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγξεις το βάθος και την ένταση της διείσδυσης, ώστε αν είναι από τις πρώτες σου φορές να μην πονέσεις πάρα πολύ. Ο καλός σου κάθεται στην άκρη του κρεβατιού με τα πόδια του να πατάνε στο πάτωμα και ελαφρώς ανοιγμένα.

Εσύ, έχοντας την πλάτη σου γυρισμένη σε εκείνον κάθεσαι επάνω στο μόριό του, με τα πόδια σου να στηρίζονται επίσης στο πάτωμα. Σταδιακά, κάθεσαι πιο βαθιά στο πέος του ώστε όταν συνηθίσεις το… ξένο σώμα στον πρωκτό σου να αρχίσεις κανονικά την κίνησή σου πάνω – κάτω.

Μεσαίου επιπέδου

Η «ανάποδη καβαλάρισσα»

Εάν είσαι στην φάση που το έχεις κάνει κάμποσες φορές, αλλά ακόμα δεν μπορείς να κατατάξεις τον εαυτό σου στην κατηγορία των προχωρημένων, η ιδανική στάση για σένα είναι αυτή, δηλαδή η «ανάποδη καβαλάρισσα».

Όπως στη στάση «γυναίκα από πάνω», κάθεσαι επάνω στον καλό σου και το μοριό του, μόνο που έχεις την πλάτη σου γυρισμένη στον καλό σου, ο οποίος εκτός από πρόσβαση στον πρωκτό σου έχει και θέα στα οπίσθιά σου. Και σε αυτή την περίπτωση, ελέγχεις τον ρυθμό και την ένταση της διεισδύσης.

Πολύ προχωρημένη

«Στα τέσσερα»

Εάν έχεις συνηθίσει το πρωκτικό σεξ και σου αρέσει πάρα πολύ, τότε η ιδανική στάση για σένα είναι η αυτή «στα τέσσερα». Προσοχή! Δεν μιλάμε για την κλασική στάση του διεισδυτικού από τον κόλπο σεξ, όπου χαημλώνεις την κοιλιά σου, ορθώνοντας τα οπίσθιά σου.

Στην περίπτωση αυτή, η πλάτη σου είναι ίσια, όπως περίπου η κάσα μιας πόρτας, φέρνοντας τον πρωκτό σου στο ύψος του πέους του καλού σου. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο μπορεί εκείνος να διεισδύσει βαθιά μέσα σου, αλλά κι εσύ μπορείς με αντίστοιχες κινήσεις να κινείσαι προς το μόριο του συντρόφου σου.

Υ.Γ. Σε κάθε περίπτωση, ειδικά εάν είναι η πρώτη σου φορά, καλό θα είναι να δοκιμάσεις σιγά – σιγά το πρωκτικό σεξ, βάζοντας στην αρχή στην περιοχή του πρωκτού σου αρχικά κάποια δάχτυλα και μετά κάποιο βοήθημα, όπως μια πρωκτική σφήνα.

Καλή διασκέδαση

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα