Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Δευτέρα 12/11

ΚΡΙΟΣ: Αγαπητέ Κριέ, φρόντισε σήμερα να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να του μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε προβληματίζουν στην καθημερινότητά σου. Εσύ που βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, την σημερινή ημέρα μπορεί να έχεις στασιμότητα, αλλά μην τα παρατάς, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

ΤΑΥΡΟΣ: Θέλεις να πεις πάρα πολλά πράγματα στο σύντροφό σου, αλλά ο εγωισμός σου δε σε αφήνει να εκδηλωθείς όπως θα ήθελες. Μπορείς να περάσεις καλά, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε εντάσεις και την κατάλληλη στιγμή να του πεις αυτά που σε αγχώνουν. Εσύ που κοιμάσαι αγκαλιά με την μοναξιά σου, φρόντισε να ανοιχτείς λίγο περισσότερο σε αυτούς που σε φλερτάρουν, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τι άνθρωποι είναι και αν κρύβουν κάτι ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα ασχοληθείς με θέματα παιδιών ή γενικά με αγαπημένα άτομα. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα. Μην καταναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλα θέματα. Οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί. Έχεις να φροντίσεις και τον εαυτό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε περνάς πολλά προβλήματα και βιώνεις περίεργες καταστάσεις, που προσπαθείς να τις λύσεις όλες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να ξέρεις ότι όλα αυτά βαδίζουν προς το τέλος τους και η περίοδος που ήδη διανύεις είναι πολύ εποικοδομητική και όλες οι καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα βρουν το δρόμο τους και θα σε ικανοποιήσουν. Καλό θα ήταν σήμερα να ασχοληθείς με κάποιο δημιουργικό θέμα που έχεις κατά νου, γιατί έχει πολλές πιθανότητες να σου αποδώσει τα μέγιστα οφέλη.

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα, η σημερινή Δευτέρα απαιτεί μεγάλη οργάνωση και μεθοδικότητα από τη μεριά σου αλλά φρόντισε και να ξεκουραστείς, αν θέλεις πραγματικά να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που έχεις από το παρελθόν. Επίσης είναι σημαντικό να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα στις σχέσεις σου με τον περίγυρό σου. Μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να βρεις καλές λύσεις, στο αδιέξοδο που μπορεί να βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα καθυστερήσουν και θα εκνευριστείς αλλά κάνε λίγη ακόμη υπομονή και από αύριο που το πλανητικό σκηνικό θα σε ευνοήσει, όλα όσα σε απασχολούν θα πάρουν το δρόμο τους.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, σήμερα μάζεψε τα νεύρα σου και μην εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν και πολύ μεγάλη σημασία, γιατί στο τέλος θα κάνεις λάθος εκτιμήσεις και δε θα πετύχεις τους στόχους σου. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ δυναμισμό, αποφασιστικότητα και αυστηρότητα στη κρίση σου, ώστε αυτή στο τέλος να δικαιώσει τις προσπάθειές σου. Διώξε και την παραμικρή ανασφάλεια που μπορεί να έχεις και προχώρα μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, την σημερινή μέρα θα αισθάνεσαι πολύ καλά και έτσι θα αποφασίσεις να κάνεις πράγματα, τα οποία ανέβαλες τις προηγούμενες μέρες. Τόλμησε να κάνεις κάποιες συζητήσεις, γιατί μόνο έτσι θα καταλάβεις τις προθέσεις που έχουν οι άλλοι για τα θέματα που σε ενδιαφέρουν. Το βράδυ φρόντισε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, άνοιξε την καρδιά σου στο σύντροφό σου και άφησέ τον να σε πλησιάσει. Μη φοβάσαι να του εκμυστηρευτείς τις έννοιες σου και τα προβλήματά σου. Θα ξελαφρώσεις και εσύ, αλλά και αυτός με τη σειρά του θα νιώσει ικανοποίηση που του μίλησες. Οι ελεύθεροι Τοξότες, καλό είναι να αποφύγετε οποιαδήποτε ερωτική σχέση με άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, φίλε Αιγόκερε, φρόντισε να μη βγεις καθόλου από το πρόγραμμά σου, γιατί μερικά προβλήματα που θα προκύψουν θα είναι τελείως περαστικά. Η ημέρα θα είναι αρκετά καλή για θέματα που θέλεις να τακτοποιήσεις και καταστάσεις που θέλεις να ξεκαθαρίσεις. Πρέπει όμως να έχεις υπομονή σε μερικά πράγματα και μην τα θέλεις όλα εδώ και τώρα. Θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με κάποιο άτομο της οικογένειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στα αισθηματικά σου καλό είναι να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα στη σχέση σου, για να μη βλέπεις σαν βουνό κάποιες λεπτομέρειες που σε απασχολούν και σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Οι σημερινές θετικές όψεις σε ευνοούν για να κάνεις ερωτικές κινήσεις, ειδικά αν είσαι μόνος και ζητάς έναν σύντροφο.

ΙΧΘΕΙΣ: Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ θα πρέπει να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία. Μην αντιδράς έντονα και μη δημιουργείς αντιπαραθέσεις. Προσπάθησε να ελιχτείς και συμπεριφέρσου όπως απαιτούν οι περιστάσεις. Με ηρεμία και σύνεση θα περάσεις πολύ καλά την μέρα σου.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα