Στάχτη έγινε το σπίτι του Τζέραντ Μπάτλερ στο Μαλιμπού (φωτό)

Σοκαρισμένος μπροστά στο καμένο του αυτοκίνητο στέκεται στη selfie που ανέβασε στο Instagram ο διάσημος ηθοποιός Τζέραντ Μπάτλερ.

Ο ηθοποιός είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει την Καλιφόρνια. Πριν λίγες ώρες κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του στο Μαλιμπού, καθώς η φωτιά «ολοκλήρωσε» το εκεί καταστροφικό έργο της. Όπως δήλωσε σε ΜΜΕ, το μισό του σπίτι έχει καεί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Returned to my house in Malibu after evacuating. Heartbreaking time across California. Inspired as ever by the courage, spirit and sacrifice of firefighters. Thank you @LosAngelesFireDepartment. If you can, support these brave men and women at SupportLAFD.org. Link in bio.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gerard Butler (@gerardbutler) στις


Στο Instagram έπλεξε το εγκώμιο των πυροσβεστών που με αυταπάρνηση δίνουν γενναία μάχη για να προστατεύσουν ζωές, φύση και περιουσίες. Αλλοι διάσημοι που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τις οικίες τους είναι οι Lady Gaga, Jessica Simpson, Orlando Bloom και οι Kardashian.

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα