Βίτσια στο σεξ: Οι δύο ανδρικές συνήθειες που εξοργίζουν τις γυναίκες!

Στην ευρύτερη έννοια του σεξ, εντάσσεται και το να αφήνεις εκτός… κρεβατιού τις όποιες αναστολές, αλλά και τους τρόπους καλής συμπεριφοράς.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής και γενικότερα της ερωτικής συνεύρεσης με τον καλό σου, λέτε και κάνετε ό, τι θέλετε πάντα φυσικά έχοντας  ο ένας τη συναίνεση ο ένας του άλλου.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν δύο κινήσεις που συνηθίζουν να κάνουν οι άνδρες που, άσχετα αν εκείνη την ώρα δεν είσαι σε θέση να πεις πολλά, για πρακτικούς και συναισθηματικούς λόγους, μπορεί να γίνουν ιδιαίτερα ενοχλητικές και κυριολεκτικά να σου χαλάσουν τη διάθεση.

Ας δούμε, όμως, μαζί ποιες είναι αυτές και πώς μπορείς να τις αποφύγεις.

Το τράβηγμα των μαλλιών

Μια κίνηση που συνηθίζουν να κάνουν οι άνδρες στη στάση «στα τέσσερα», όπου πάνω στην έξαψη αρπάζουν τα μαλλιά σου κάνοντας τα αλογοουρά, όπως ο αναβάτης κρατάει το χαλινάρι του αλόγου στο ροντέο, εξού και η ονομασία της συγκεκριμένης στάσης.

Φυσικά, κανείς άνδρας και μάλλον ούτε και ο δικός σου παρτενέρ ρωτάει πριν το κάνει εάν σου αρέσει ή αν θέλεις να το κάνει, θεωρώντας δεδομένο ότι κι εσύ φτιάχνεσαι ερωτικά με την κίνηση αυτή.

Επειδή δεν είναι απαραίτητο να κόψεις τα ωραία σου μαλλιά κοντά, μόνο και μόνο για να αποφύγεις το τράβηγμά τους από τον καλό σου, μπορείς να του μιλήσεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει η ερωτική επαφή και να του ζητήσεις να μην το κάνει, διότι είναι κάτι που σε ενοχλεί ιδιαίτερα

Το δάχτυλο στον πρωκτό

Μολονότι έχουμε ξανατονίσει ότι οι ειδικοί, αλλά και όσες το εφαρμόζουν, συμφωνούν πως πρόκειται για μια από τις πιο απολαυστικές σεξουαλικές δραστηριότητες, πολλές είναι οι γυναίκεςπου εκνευρίζονται όταν ο καλός τους πρσπαθεί – απροειδοποίητα – να βάλει το δάχτυλο του και συγκεκριμένα τον αντίχειρά του στον πρωκτό της.

Αυτή η κίνηση, επίσης γίνεται συνήθως κατά τη διάρκεια της στάσης «στα τέσσερα», όπου τόσο το αιδοίο της γυναίκας όσο και ο πρωκτός της είναι πλήρως εκτεθειμένα στις διαθέσεις του συντρόφου της.

Εάν κι εφόσον σε ενοχλεί μπορείς να του ζητήσεις να μην το κάνει καθόλου, όμως εάν είσαι σε φάση ου δεν είσαι σίγουρη εάν σου αρέσει ή οχι, μπορείς να του ζητήσεις να γίνει μια προεργασία, βάζοντάς σου αρκετό λιπαντικό, μιας και η περιοχή αυτή δεν έχει την ιδιότητα να λιπαίνεται φυσικά, όπως ο κόλπος.

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα