Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 13/11

ΚΡΙΟΣ: Ημέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα, ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

ΤΑΥΡΟΣ: Αγαπητέ Ταύρε, ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ο οικονομικός σου τομέας, ενώ ήδη διαφαίνεται και η προοπτική να βρεις νέες πηγές εσόδων που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ καλύτερα. Σε περίπτωση κρίσης… αυτοσχεδίασε και ακολούθησε το ένστικτό σου!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Φίλε Δίδυμε, οι ιδέες που θα έχεις σήμερα θα είναι πολλές και πολύ καλές και θα σου δώσουν λύσεις σε πολλά θέματα, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν και σε προβλημάτιζαν. Κινήσου άμεσα και μην ξεστρατίζεις από τους στόχους σου ό,τι κι αν εμφανιστεί μπροστά σου. Ο δυναμισμός σου προβλέπεται να είναι στα ύψη και θα έχεις πολλή ενέργεια για να διορθώσεις αρκετά θέματα που σε προβληματίζουν από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κοίτα να τακτοποιήσεις όλες τις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει και μπορεί να ανακόπτουν την πορεία σου από εδώ και στο εξής. Ο δυναμισμός που θα έχεις σήμερα θα είναι μεγάλος και θα πάρεις ουσιαστικές αποφάσεις για να καλυτερεύσεις το μέλλον σου. Απλά πρέπει πάση θυσία να φροντίσεις να μην εκνευριστείς από την στασιμότητα των ημερών, γιατί είναι τελείως προσωρινή.

ΛΕΩΝ: Αγαπητέ Λέοντα έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον σου αλλά ταυτόχρονα ασχολείσαι με οτιδήποτε δεν έχει σχέση με αυτό. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες και μην χάνεις τον χρόνο σου με πράγματα που είναι δευτερεύοντα. Το βράδυ είναι ιδανικό για να αναθερμάνεις τις σχέσεις σου με την οικογένεια σου και να νιώσεις καλύτερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον επαγγελματικό σου τομέα, αγαπητέ Παρθένε, υπάρχει ασάφεια και εκφοβισμός από ανωτέρους και κλίμα καταστροφολογίας από συναδέλφους. Μη φοβάσαι όμως τίποτα και προχώρα ακάθεκτος, γιατί εκτός από την τύχη που σου χαρίζουν οι πλανητικοί συνδυασμοί υπάρχει και υποστήριξη, που προς το παρόν μπορεί να μην είναι ορατή, αλλά πολύ γρήγορα θα αποκαλυφθεί.

ΖΥΓΟΣ: Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αγαπητέ Σκορπιέ, μη βγεις σήμερα από τον προγραμματισμό που έχεις κάνει για να πετύχεις τους στόχους σου. Δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, γι’ αυτό πρέπει να διαχωρίσεις και να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Η σημερινή ημέρα προσφέρεται για ξεκαθαρίσματα που αφορούν παρεξηγήσεις που έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, η ημέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα και πρέπει να ελέγχεις πολύ καλά ότι κάνεις. Φρόντισε να έχεις τεταμένη την προσοχή σου και τη διορατικότητά σου, για να μπορέσεις να προλάβεις προβληματικές καταστάσεις που ενδεχομένως θα έρθουν. Οι υποχρεώσεις που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές. Απαιτείται τεράστια προσοχή σε αποφάσεις που ετοιμάζεσαι να πάρεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αγαπητέ Αιγόκερε, αφιέρωσε περισσότερο χρόνο και προσπάθεια στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπητέ Υδροχόε, την σημερινή Τρίτη κάποιος θα σου υποβάλει μια ενδιαφέρουσα προσφορά ή θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς άμεσα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να σκεφτείς τα πράγματα πολύ σοβαρά, γιατί πρέπει να επωφεληθείς από αυτή την ευκαιρία τώρα!! Μην περιμένεις πάρα πολύ και μην το πολυσκέφτεσαι, γιατί από την πολλή σκέψη, θα χάσεις και τα κεκτημένα σου.

ΙΧΘΕΙΣ: Φίλε Ιχθύ, κάτι η ικανότητά σου να ξεφεύγεις εύκολα από τις δύσκολες καταστάσεις, κάτι οι εμπειρίες που απέκτησες με την πάροδο των ετών, κάτι οι σοφές σκέψεις και οι λογικές συζητήσεις, σε έχουν κάνει να έχεις την εύνοια πολλών ανθρώπων του περιβάλλοντός σου. Αξιοποίησε σήμερα τη συμβουλή τους για να ξεπεράσεις όσα προβλήματα σου παρουσιαστούν και μη θέλεις να τα κάνεις όλα μόνος σου.

Πηγή: myastro.gr

 

Σχετικά άρθρα