Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη  13/11

ΚΡΙΟΣ: Φίλε Κριέ ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

ΤΑΥΡΟΣ: Στα ερωτικά σου, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις ένα χαλαρό βράδυ παρέα με το σύντροφό σου και αγαπημένους σου φίλους. Εσύ που κοιμάσαι παρέα με την μοναξιά σου, βγες έξω να διασκεδάσεις με τους κολλητούς σου και μην κάθεσαι σπίτι, κλαίγοντας την μοίρα σου! Ο έρωτας είναι πολύ πιο κοντά σου από ό,τι φαντάζεσαι…

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν το ωραίο κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στη ζωή σου, βγες λίγο έξω από το σπίτι σου και όλο και κάτι καλό θα γίνει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν κάτσεις και μιλήσεις με το σύντροφό σου για τα αισθήματα που έχεις για εκείνον. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι μην ανησυχείς γιατί πολύ σύντομα θα έχεις κάποιες εξελίξεις που θα φέρουν μια πολύ καλή γνωριμία στη ζωή σου.

ΛΕΩΝ: Φίλε Λέοντα απόφυγε σήμερα να κουράσεις τον σύντροφο σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν. Για σένα που είσαι ακόμα σε περίοδο ερωτικής αναζήτησης, προσπάθησε να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον που σου έχει εκδηλώσει αλλεπάλληλα το ερωτικό του ενδιαφέρον και δώσε του μία ευκαιρία να το γνωρίσεις καλύτερα. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση. Φρόντισε να κάνεις κάτι πολύ καλό με το σύντροφό σου, που θα σε αποφορτίσει από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Εσύ που ακόμη ψάχνεις να βρεις κάποιο ταίρι, η μέρα σήμερα αυξάνει τον ερωτισμό σου, οπότε να περιμένεις καλές εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ: Φίλε Ζυγέ, ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φίλε Σκορπιέ, αν πάρεις την απόφαση να αφοσιωθείς στο δεσμό σου και να σταματήσεις να κοιτάς από εδώ και από εκεί, μπορείς να ζήσεις αξέχαστες, ερωτικές στιγμές με το σύντροφό σου, που θα σε ικανοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό. Εσύ που έχεις αγκαλιά την μοναξιά, άφησε την για λίγο και υποδέξου το άτομο που σε φλερτάρει εδώ και καιρό. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις…

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φίλε Τοξότη, μέρα που σου φυλάει πολλές θετικές εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα θα είναι αυτή η Τρίτη για το ζώδιό σου. Μπορείς να περάσεις υπέροχα με το σύντροφό σου, αρκεί όταν είσαι μαζί του να μην μιλάς για άλλα θέματα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, σε περιμένει μια νέα γνωριμία, με σημαντικές προοπτικές εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φίλε Αιγόκερε, τα πράγματα αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα στη σχέση σου, αλλά επιτέλους προσπάθησε και εσύ να εξωτερικευτείς λίγο περισσότερο στο σύντροφό σου, για να νιώσει και αυτός με την σειρά του καλά μαζί σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα στη σχέση σου από το πουθενά. Προσπάθησε, φίλε Υδροχόε, να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου χαλαρά και ήρεμα και θα δεις ότι θα έχεις θετική ανταπόκριση και κατανόηση από τη μεριά του. Οι αδέσμευτοι Υδροχόοι να περιμένετε ευχάριστα νέα και προσκλήσεις από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ενδώστε χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΙΧΘΕΙΣ: Αγαπητέ Ιχθύ, πρέπει να προσέξεις σήμερα τις κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου, γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά. Εσύ που είσαι ακόμη σε αναζήτηση, φρόντισε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σου και να είσαι σίγουρος ότι οι κατακτήσεις θα ακολουθήσουν.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα