Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 14/11

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, αν ανήκεις στην κατηγορία των δεσμευμένων του ζωδίου, δες μερικές καταστάσεις στη σχέση σου με αρκετό ρεαλισμό. Μη θυμώνεις με το παραμικρό, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι όπως δείχνουν. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις αποχωριστεί τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί η μέρα θα σου χαρίσει την τύχη να γνωριστείς με πολύ αξιόλογους ανθρώπους.

ΤΑΥΡΟΣ: Φίλε Ταύρε τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα, τουλάχιστον για απόψε. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου προσπάθησε να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου που θα του δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά τον έναν στον άλλον. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από το πλάι σου, έχεις αρκετές δυνατότητες να το κάνεις, αρκεί να θυμάσαι ότι το πρωτεύον είναι να γίνεις θετικότερος και πιο ανοιχτός στις γνωριμίες που θα κάνεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι η μέρα μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα, καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

ΛΕΩΝ: Στα αισθηματικά σου, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου, χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις και τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το «μέρος» σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στη σχέση σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος θα υπάρξουν κάποια παράπονα από τον σύντροφο σου για κάποια θέματα που τον έχουν στεναχωρήσει. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατικός σε αυτά που θα σου πει και μην οδηγήσεις τις κουβέντες στα άκρα, γιατί πραγματικά δεν θα σας βγάλει πουθενά.

ΖΥΓΟΣ: Στην ερωτική σου σχέση ενδέχεται σήμερα να προκύψουν θέματα που θα σε οδηγήσουν σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία, ώστε να λυθούν χωρίς να χαλάσει η καρδιά κανενός. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα νιώσετε έναν αέρα ανανέωσης να σας ξυπνά τις αισθήσεις. Βγείτε επειγόντως έξω από το σπίτι!

ΣΚΟΠΡΙΟΣ: Με την συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου και με χαμηλούς τόνους, μπορείς να βάλεις άλλες βάσεις στη σχέση σου, πιο ουσιαστικές και γερές. Στους αδέσμευτους η μέρα σας δίνει πολύ καλές επιρροές, για μια καινούργια γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αγαπητέ Τοξότη, όσο πληγωμένος κι αν νιώθεις από τη σχέση σου, προτίμησε σήμερα να μην ανακοινώσεις τις αποφάσεις σου και να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στο σύντροφό σου να σου αποδείξει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προτίμησε την παρέα των φίλων σου που σε ξέρουν καλά και μπορεί να σε συμβουλεύσουν κατάλληλα. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, μπορείς να περάσεις ευχάριστες στιγμές με ένα άτομο από το επαγγελματικό σου χώρο, ώστε να γνωριστείτε καλύτερα. Και… πού ξέρεις;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ρομαντισμός και το πάθος σου σήμερα θα παρασύρει και το ταίρι σου σε… ανομολόγητες καταστάσεις που θα φτιάξουν τη διάθεση και των δύο και θα ανανεώσουν τον έρωτα σας. Εάν είσαι μόνος σου φίλε Αιγόκερε, μην καταθέτεις τα όπλα με την πρώτη δυσκολία και επαναπροσδιόρισε τις τεχνικές προσέγγισης του στόχου σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα, φρόντισε να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να ξεχαστείς από το άγχος που έχεις στην καθημερινότητα. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις τον κάνεις πολύ χαρούμενο. Κι αν ακόμη δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, δώσε προτεραιότητα σε αυτόν τον τομέα της ζωή σου και έχεις πολλές πιθανότητες να τον φτιάξεις.

ΙΧΘΕΙΣ: Απόφυγε σήμερα τις υπερβολικές επικρίσεις προς το σύντροφό σου, γιατί στο τέλος θα δημιουργηθούν εντάσεις που θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις σχετικά με τη συμπεριφορά του, γιατί ο καθένας περνάει τα ζόρια του και δεν έχει πάντα την ίδια διάθεση να πολεμήσει. Εσύ, φίλε Ιχθύ, που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μια γνωριμία που θα κάνεις μέσω ενός φιλικού σου προσώπου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Πηγή: myastro.gr

Σχετικά άρθρα