Οι επετειακές φωτογραφίες για τα 70ά γενέθλια του Πρίγκιπα Καρόλου

Ο Πρίγκιπας Κάρολος έφτασε αισίως στα 70 του χρόνια. Με αφορμή τα γενέθλιά του έδωσε μια συνέντευξη στο BBC, στην οποία μίλησε για το πώς σκέφτεται τον ρόλο του ως βασιλιά και ποια είναι η ειδοποιός διαφορά με την τωρινή θέση του.

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη μίλησαν για τον πατέρα τους και οι γιοί του αλλά και η σύζυγός του Καμίλα. Όπως συμβαίνει σε σημαντικά γεγονότα και επετείους, το παλάτι δίνει στον Τύπο κάποιες επετειακές φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες αυτές είναι δυο: μια πιο σοβαρή και μια πιο χαριτωμένη και ανάλαφρη!

Μέγκαν Μαρκλ vs Κέιτ Μίντλετον

Ποια κέρδισε τις εντυπώσεις στις φωτογραφίες; Ποια άλλη από την εγκυμονούσα Μέγκαν Μαρκλ! Στη μια φωτογραφία είναι και οι δυο σοβαρές ενώ στην άλλη η Κέιτ παραμένει σοβαρή και… ψυχρή θα λέγαμε ενώ η Μέγκαν Μαρκλ έχει πάρει ένα σκανδαλιάρικο – παιχνιδιάρικο ύφος!

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

The Prince of Wales with his family in the garden of Clarence House. The photo was taken by @ChrisJacksonGetty to mark The Prince’s 70th birthday.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Two new photographs of The Prince of Wales and his family have been released to celebrate HRH’s 70th birthday. The photos were taken by @chrisjacksongetty in the garden of Clarence House.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις

Σχετικά άρθρα