Θες να αδυνατίσεις; Κάνε σεξ!

Εάν λίγο πριν φύγει ο… παλιός ο χρόνος θέλεις να χάσεις κιλά για να σε βρει το νέο έτος στιλάκι και σου αρέσει το σεξ, τότε σου έχουμε τη λύση: Κάνε σεξ για να χάσεις κιλά!

Όταν, όμως, μιλάμε για σεξ δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό, χαλαρό τετ α τετ με τον καλό σου, αλλά σε τρεις συγκεκριμένες στάσεις, βγαλμένες από τα πιο τρελά σεξουαλικά σου όνειρα, που – εάν τις εφαρμόσεις – θα δεις αποτελέσματα τόσο στο κρεβάτι σου όσο και στη ζυγαριά σου!

Το «καραβάκι»

Πρόκειται για μια στάση που έρχεται κατευθείαν από το Κάμα Σούτρα. Απαιτεί κάποια αθλητικότητα και βάσεις της έντασης με την οποία θα την εφαρμόσεις μπορείς να κάψεις έως και 500 θερμίδες ανά ώρα!

Πώς θα την κάνεις;

Ο καλός σου είναι όρθιος κι εσύ παίρνεις θέση γυρισμένη σε αυτόν στα τέσσερα. Έχοντας τον κόλπο σου στο ύψος του πέους του, αυτός πιάνει τους αστραγάλους σου και ανοίγει τα πόδια σου τόσο, ώστε να χωρέσει ανάμεσά τους και να διεισδύσει στον κόλπο σου. Μια πολύ καλή στάση, κατά την οποία πρέπει να διατηρείς κοιλιακούς και ραχιαίους σφιγμένους ώστε να μην χαλάσει η στάση του σώματός σου.

Η «κούνια»

Και με τη στάση αυτή δοκιμάζεις την φυσική σου κατάσταση. Ο καλός σου κάθεται στα γόνατα κι εσύ παίρνεις θέση επάνω του με το πρόσωπό σου γυρισμένο προς εκείνον.

Τα πόδια σου στηρίζονται στην κορυφή των ισχίων του και στη συνέχεια ξαπλώνεις ανάσκελα προς τα πίσω, σαν να κάνεις μια γέφυρα. Ο σύντροφός σου σε κρατάει από τα οπίσθια, ανεβοκατεβάζοντας σε στο πέος του. Κι εδώ οι κοιλιακοί σου είναι μέσα στο παιχνίδι.

Το «μοιρογνωμόνιο»

Ο σύντροφός σου κάθεται στο κρεβάτι σε γωνία 90 μοιρών. Εσύ κάθεσαι επάνω στο πέος του έχοντας οπτική επαφή μαζί του, με τα πόδια σου ανοιχτά και κολλημένα σε κάθε πλευρό του. Μπορείς να τα λυγίσεις ή να τα έχεις σε ευθεία. Εσύ κρατιέσαι από τους βραχίονές του, κάτι που θα σε υποχρεώσει και εδώ να χρησιμοποιήσεις τους κοιλιακούς σου και να κάψεις μερικές θερμίδες παραπάνω.

Προσοχή! Εάν τα επίπεδα της φυσικής σου κατάστασης και της αθλητικότητάς σου δεν είναι ιδιαιτέρως υψηλά, καλό θα είναι να μην τις δοκιμάσεις αυτές τις στάσεις, καθώς είναι πολύ πιθανό τα αποτελέσματα να μην είναι τα αναμενόμενα και να βγάλετε τη βραδιά στα Επείγοντα!

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από santemagazine.fr

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Στάσεις για να κάψεις θερμίδες στο σεξ!

Σχετικά άρθρα