Παντρεύεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που έχασε γυναίκα και παιδί στο δυστύχημα με την Porshe

Νέα σελίδα στη ζωή του έχει γυρίσει ο Υπάτιος Πατμάνογλου. Ο 42χρονος, στις 26 Φεβρουαρίου 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και το μικρό του γιο, Παύλο, να χάνουν τη ζωή τους μπροστά στα μάτια του όταν η τρελή πορεία της Πόρσε την οποία οδηγούσε ο νεαρός Γιώργος Βακάκης, προσέκρουσε πάνω στο σταματημένο αυτοκίνητό τους.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Μαζί σου», ενάμισι χρόνο μετά το δυστύχημα, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αρχές Δεκεμβρίου ενώ οι ίδιες πληροφορίες θέλουν να περιμένει και το πρώτο του παιδί. Η σύντροφος του ακούει στο όνομα Έμμυ Βογιατζή και είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Μεγάρων. Μάλιστα, η τοπική κοινωνία κάνει λόγο για ένα πολύ γλυκό κορίτσι με πολλές ευαισθησίες και με σκοπό το κοινό καλό. Το ζευγάρι που γνωρίστηκε μέσω κοινής παρέας εκτός από τη μεγάλη αγάπη το συνδέει και το κοινό τους βίωμα αφού σύμφωνα με πληροφορίες και η μελαχρινή γυναίκα έχει ζήσει μια μεγάλη απώλεια.

«Ό,τι και να είχει γίνει, το συμβάν ήταν πολύ μεγάλο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να συνεχιστεί η ζωή. Ο Υπάτιος ήταν ένα γερό παιδί, είχε πολύ γερή ψυχολογία, το ξεπέρασε αυτό, αλλά δεν νομίζω ότι έπρεπε να γίνει κάτι διαφορετικό», δήλωσε στην εκπομπή Μαζί σου του Σκάι, συγγενής του Υπάτιου.

«Αυτό δύσκολα ξεπερνιέται, αλλά αν έχεις την ψυχική δύναμη να το ξεπεράσεις και μπορείς να το ξεπεράσεις, γιατί η ζωή πρέπει να συνεχιστεί. Δεν σημαίνει ότι ξέχασε τους προηγούμενους, αλλά ήταν να γίνει… και τους θυμάται πάντα και τους συζητάει πάντα, σε όλες τις κουβέντες που γίνονται», πρόσθεσε με την ευχή ο Υπάτιος να είναι καλά και να κάνει πολλά παιδιά.

Στις 3 Νοεμβρίου, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Υπάτιος ευχαρίστησε τους διαδικτυακούς του φίλους για τις ευχές και την αγάπη τους με μια ανάρτηση που έλεγε: «Η ζωή προχωράει με τις χαρές και τις λύπες της κι εμείς οφείλουμε να την ακολουθούμε. Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές σας. Εύχομαι από καρδιάς ότι ευχή πήρα να σας τη δώσει ο θεός διπλή. Χρόνια μου πολλά».

Στην εκπομπή μίλησε και ο ιερέας που θα τελέσει το μυστήριο του γάμου του Υπάτιου λέγοντας πως θα προσευχηθούν όλοι για αυτόν.

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα