Ποια χαρακτήρισε «μαμάκια» τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Τη μητέρα του Γιάννη Σπαλιάρα συνάντησε το Πρω1νο. Οι δυο τους όπως ξέρουμε είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους ιδιαίτερα μετά από την απώλεια του πατέρα του.

Η κυρία Λίτσα Σπαλιάρα μίλησε για την απόφαση του γιου της να συμμετάσχει για δεύτερη φορά σε ένα ριάλιτι επιβίωσης τονίζοντας πως ήταν μια απόφαση που ο Γιάννης πήρε μόνος του

«Είχε μια ενημέρωση, μια συνάντηση με κάποιον παράγοντα του ΑΝΤ1. Μου είπε «πάω μαμά δώσε μου την ευχή σου να δω τι έχουν να μου προτείνουν». Εκείνη τη στιγμή ο Γιάννης ήταν ενθουσιασμένος. Όταν ήρθε στο σπίτι και το συζητήσαμε άρχισαν οι προβληματισμοί. Δεν κοιμόταν όλη νύχτα. Εγώ και ο αδερφός του δεν πήραμε θέση τον αφήσαμε να αποφασίσει μόνος του» ενώ σχολίασε και το μήνυμα που δημοσίευσε στο instagram το γνωστό μοντέλο λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μαδαγασκάρη «Τη μέρα που ανέβασε το μήνυμα για τον μπαμπά του έκλειναν 2 χρόνια από τη μέρα που χάσαμε τον μπαμπά του. Το έγραψε αυτό το μήνυμα από το κοιμητήριο».

Η κυρία Λίτσα μάλιστα δε δίστασε να χαρακτηρίσει το γιο της μαμάκια, χαρακτηρισμό που και ο ίδιος ο Γιάννης αποδέχεται «Τον λέω μαμάκια. Δεν τον χαλάει αυτή η λέξη. Είναι δυο μετρά, περπατά σταθερά στα πόδια του και δεν τον χαλάνε καθόλου οι λέξεις. Το λέει και εκείνος άλλωστε παντού ότι έχει αυτή την ιδιαίτερη σχέση με τη μαμά του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σχέσεις του γιου της αλλά και στο πόσο παρεμβατική είναι η ίδια.

«Κάποια από αυτά τα έχω γνωρίσει. Μη νομίζετε ότι ήταν και πολύ μεγάλο νούμερο. Έχω γνωρίσει αρκετές που ήταν καλές κοπέλες. Αν κάτι δε μου αρέσει δε θα το πω. Ο Γιάννης αποφασίζει».

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ποιες γυναίκες επιλέγουν έναν «μαμάκια»;

Survivor : Ποιος παίκτης είναι ο πιο “μαμάκιας”;

Όταν μια μητέρα μετατρέπει τον γιο στον άνδρα που δεν θα την αφήσει ποτέ

Σχετικά άρθρα