Φωτογραφία: ΠΕΤΡΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Διπλή κρέμα με σοκοφρέτες

Υλικά (για 8 μερίδες)

  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου βανίλια
  • 1 φάκελος άνθος αραβοσίτου σοκολάτα
  • γάλα και ζάχαρη όσο αναγράφεται στις συσκευασίες του άνθους αραβοσίτου
  • 3 σοκοφρέτες + 2, για γαρνίρισμα

Διαδικασία

Ετοιμάζουμε την κρέμα άνθος αραβοσίτου βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία της. Κάνουμε το ίδιο με την κρέμα σοκολάτα.

Μοιράζουμε σε 8 ποτήρια την κρέμα βανίλια και την αφήνουμε να πήξει ώστε να κάνει κρούστα στην επιφάνεια (περίπου 1 ώρα).

Θρυμματίζουμε τις 3 σοκοφρέτες στο μούλτι και πασπαλίζουμε την επιφάνεια των κρεμών. Αδειάζουμε από πάνω τη σοκολατένια κρέμα. Για γαρνίρισμα, σπάμε από πάνω τις 2 σοκοφρέτες.

  • Καλό είναι να βάλουμε τα τράιφλ σε ποτήρια που έχουν ποδαράκι

Πηγή: kathimerini.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X