Η Μαρίνα Βερνίκου αποκαλύπτει το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της!

Η γνωστή φωτογράφος Μαρίνα Βερνίκου, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μίλησε μαζί με τον πατέρα της, Γιώργο, στη Σοφία Αλατζά για την εκπομπή «Ελένη».

«Χαίρομαι που είναι καλά και είναι δημιουργική…Έχει μια ευτυχισμένη οικογένεια. Για έναν πατέρα αυτό είναι πάντα το καλύτερο. Δεν είμαι από τους πατεράδες που δεν ανησυχούν για την κόρη τους. Η Μαρίνα έχει μεγαλώσει και έχει μάθει να στέκεται στα πόδια της και να είναι ανεξάρτητη… Ήταν ιδιαίτερα ζωηρή στην εφηβεία της. Ήταν ένα παιδί που έπαιζε με τα όρια» δήλωσε ο πατέρας της φωτογράφου που φροντίζει να την επισκέπτεται καθημερινά.

«Είναι πολύ σημαντικό ο πατέρας να έχει καλή σχέση με την κόρη του γιατί αυτό παίζει σημαντικό ρόλο και στη μετέπειτα ζωή της. Στα τόσα χρόνια δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει. Δεν υπάρχουν τσακωμοί. Πάντα μιλά γλυκά, ήρεμα και με κατανόηση», ανέφερε εκείνη με τη σειρά της και συνέχισε αποκαλύπτοντας τα εφόδια που της έχουν δώσει οι γονείς της και προσπαθεί και εκείνη να μεταδώσει στα παιδιά της.«Έχω ακόμη τη θεωρία που λέω και στα παιδιά μου πως όταν έχεις ένα πρόβλημα πρέπει να το μοιράζεσαι με τους γονείς σου και όχι να το λες στους φίλους σου. Η πιο μεγάλη αξία που μου έδωσαν οι γονείς μου και προσπαθώ να περάσω και εγώ στα δικά μου παιδιά είναι αξιοπρέπεια, αγάπη, όρια», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε στη μεγάλη της αγάπη που δεν είναι άλλη από τα ταξίδια. «Έχω ταξιδέψει σε 124 χώρες και θα έλεγα ότι το αγαπημένο μου ταξίδι ήταν στη Γαλλική Πολυνησία», αποκάλυψε.

Δείτε τι άλλο ανέφερε για τα κοσμήματα και ρούχα που φτιάχνει αλλά και για το μυστικό του επιτυχημένου γάμου της.

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Μαρίνα Βερνίκου: Η πανέμορφη κουμπάρα της Χριστίνας Μπόμπα που κατάγεται από οικογένεια εφοπλιστών- Ο υφυπουργός πατέρας της, τα ταξίδια σε 115 χώρες και η φωτογραφία της με τη Νικόλ Κίντμαν

 

 

Σχετικά άρθρα