H Lady Gaga προσφέρει πίτσα και τραγουδάει για τους πυρόπληκτους!

Είναι κάποια πολύ μικρά πράγματα που καταφέρνουν τελικά να γίνουν μεγάλα στην ψυχή του καθενός. Παίρνουν μιαν άλλη αξία, διαθέτουν έναν συμβολισμό που τα μεγεθύνει. Η κίνηση της Lady Gaga να προσφέρει τροφή και ψυχαγωγία σε πυρόπληκτους ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να κάνει. Και γι΄αυτό είναι το μέγιστο.

Ακούγεται κάπως οξύμωρο, αλλά είναι η πραγματικότητα. Για εκείνη το να αγοράσει τις πίτσες και να πάει να τις δώσει σε ένα κέντρο του Ερυθρού Σταυρού στο Μαλιμπού είναι κάτι που στην απτότητα του είναι μικρό. Αλλά στην ψυχή τόσο των πυρόπληκτων όσο και στην δική της έχει μια τεράστια επίδραση.

Η Lady Gaga πρόσφερε κυρίως την ευκαιρία για να ξεχαστούν έστω και λίγο οι άνθρωποι από την ανυπολόγιστη καταστροφή στην Καλιφόρνια με τους τόσους νεκρούς, τους αγνοούμενους και την καμένη φύση. Και επέλεξε να το κάνει την Παγκόσμια Ημέρα Ευγένειας. Μάλιστα, τραγούδησε και σε μια 98χρονη γυναίκα που σε αυτή την ηλικία τράπηκε σε φυγή μακριά από το σπίτι της.

Ας μην ξεχνάμε ότι και η ίδια η Gaga αναγκάστηκε να παρατήσει το σπίτι της στο Μαλιμπού υπό τον φόβο της φωτιάς. Είχε όμως την διάθεση να κάνει αυτή την κίνηση και παράλληλα να ευχαριστήσει και τους πυροσβέστες για την προσπάθεια τους. «Είμαι ευγνώμων. Σας αγαπώ και ο Θεός να ευλογεί τους πυροσβέστες και όσους παλεύουν ακόμα για να αναχαιτίσουν τη φωτιά. Ρισκάρετε τη ζωή σας για εμάς, θαυμάζω την ανδρεία σας. Είστε οι ήρωες μας».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Σχετικά άρθρα