Απεριόριστο Ίντερνετ στο κινητό σου χωρίς άγχος;

Το κινητό είναι μέρος της καθημερινότητας μας, καθώς με τους ρυθμούς της ζωής μας βρισκόμαστε σχεδόν όλη μέρα εκτός σπιτιού. Επομένως, όλοι ψάχνουμε οικονομικά πακέτα που να επιτρέπουν να το χρησιμοποιούμε σχεδόν απεριόριστα τόσο για δουλειά όσο και για την επικοινωνία μας με φίλους και γνωστούς. Και φυσικά χρειαζόμαστε πακέτα που να προσφέρουν όχι μόνο επαρκή χρόνο ομιλίας προς όλους αλλά και έναν ικανοποιητικό αριθμό Mb για σερφάρισμα στο Ίντερνετ! Για να μην αναγκάζεσαι να ψάχνεις για wifi όπου σταθείς κι όπου βρεθείς!

Τα νέα πακέτα της COSMOTE

Την τελευταία πενταετία , η κίνηση mobile date μέσω του δικτύου της COSMOTE έχει σημειώσει θεαματική άνοδο της τάξεως των 765%, ενώ η χρήση των data αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 50%.

Η COSMOTE, για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού καταναλωτή, προσφέρει μια γκάμα πακέτων που συνδυάζουν τόσο λεπτά ομιλίας όσο και MB σε τιμές που θα σε πείσουν να αλλάξεις πάροχο κινητής! Παράλληλα, η νέα σειρά πακέτων COSMOTE Mobile προσφέρει ακόμα και 80% παραπάνω mobile Internet για να μπορείς να σερφάρεις με ασφάλεια ανά πάσα στιγμή, χωρίς να αγχώνεσαι αν θα χαλάσεις όλα τα διαθέσιμα Mb σου! Μάλιστα η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν κατά 75%.

Πιο συγκεκριμένα, η COSMOTE προσφέρει ατομικά προγράμματα που ξεκινούν από 29.90 ευρώ το μήνα. Τα προγράμματα είναι Small, Medium ή Large και φτάνουν μέχρι και 2000 λεπτά ομιλίας και 5 GB, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε καταναλωτή. Τα οικογενειακά προσφέρουν μέχρι και 10 GB ανά οικογένεια ενώ δίνουν τη δυνατότητα στους γονείς να ελέγχουν τη χρήση των δεδομένων από τα παιδιά τους, ενισχύοντας έτσι τη σωστή χρήση του κινητού από τους εφήβους.

Να σημειώσουμε ότι την τελευταία πενταετία, η κίνηση mobile data μέσω του δικτύου της COSMOTE έχει σημειώσει θεαματική άνοδο, που φτάνει το 765%, ενώ το 2018 η χρήση των data αναμένεται να αυξηθεί πάνω από 50%. Το ίδιο διάστημα, η μέση χρέωση ανά GB έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Προστασία από… δυσάρεστες εκπλήξεις!

Και το πιο σημαντικό: μπορείς να ελέγχεις ανά πάσα στιγμή το διαθέσιμο υπόλοιπο των Mb σου για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως όταν σου έρθει ο μηνιαίος λογαριασμός, μέσα από το COSMOTE My Internet. Μάλιστα όταν σου τελειώσουν τα δωρεάν Mb, διακόπτεται άμεσα η χρήση data και δεν σου επιτρέπει να καταναλώσεις άλλα, φουσκώνοντας έτσι τον λογαριασμό σου! Παράλληλα, υπάρχει εύκολος και αρκετά οικονομικός τρόπος να αγοράσεις επιπλέον Mb, σε περίπτωση που… ξεμείνεις!

Όλοι σχεδόν έχουμε smartphones και η χρήση του Internet στην καθημερινότητά μας είναι απαραίτητη. Διευκολύνει τόσο τη δουλειά μας όσο και τις σχέσεις μας με γνωστούς και φίλους.

Πού καταναλώνει τα mb του ο κόσμος;

Πού καταναλώνονται τα data; Πάνω από το 50% του κόσμου σερφάρει στα social media ή σε video streaming (60% συνολικά). Ένα 25% των Mb καταναλώνεται για σερφάρισμα στο Διαδίκτυο.

Δες περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω γράφημα:

Μια βραβευμένη υπηρεσία για απαιτητικούς καταναλωτές!

Γιατί να αλλάξεις πάροχο ευθύς αμέσως; Γιατί η COSMOTE,  το μεγαλύτερο δίκτυο 4G και 4G+ στη χώρα, σου προσφέρει τις καλύτερες ταχύτητες! Σύμφωνα με τις μετρήσεις της P3 Communications (διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων), οι συνδρομητές οι συνδρομητές κινητής COSMOTE απολαμβάνουν 80% υψηλότερες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής στα αστικά κέντρα/μεγάλες πόλεις και τριπλάσιες ταχύτητες από τον δεύτερο πάροχο κινητής, στις μικρότερες πόλεις και τους βασικούς οδικούς άξονες της χώρας.

Γι’ αυτό άλλωστε το δίκτυο της COSMOTE έχει αποσπάσει διεθνή βραβεία! Πιο συγκεκριμένα, έλαβε το βραβείο γρηγορότερου δικτύου κινητής, “Greece’s Fastest Mobile Network 2018” από την Ookla®, τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων Mobile Internet ενώ πρόσφατα έλαβε την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες δεδομένων και φωνής στην Ελλάδα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, από την P3 Communications.

Κλήση μέσω Wifi;

Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν να είναι πάντα… συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο; Τι γίνεται όμως στις σπάνιες περιπτώσεις που δεν έχεις σήμα; Η Cosmote έχει φροντίσει και γι’ αυτό, προσφέροντας την υπηρεσία wifi calling, σε κινητά που είναι συμβατά με την υπηρεσία, για να μη χάνεις καμία κλήση σου ποτέ!

Άλλαξε σήμερα πάροχο και επωφελήσου από τις υπηρεσίες της COSMOTE για απεριόριστο σερφάρισμα στο Internet χωρίς άγχος!

Περισσότερες πληροφορίες και τιμές όλων των προγραμμάτων θα βρεις εδώ.

 

Σχετικά άρθρα