Ευαγγελία Αραβανή: Τα σταθερά βήματα προς την κορυφή και τα ερωτικά καρδιοχτύπια μέχρι την αγκαλιά του Νίκου Οικονομόπουλου

Σε λίγες μέρες έχει γενέθλια. Κλείνει τα 33 της χρόνια. Στη Λευκάδα η μικρή Ευαγγελία έκανε τα πρώτα της βήματα. Θα μετακόμιζε λίγο αργότερα στον Κορυδαλλό. Τελειώνοντας το σχολείο θα περνούσε στο ΤΕΙ Κρήτης. Τα μαθήματά της δεν τα παρακολούθησε ποτέ, καθώς η μοίρα της είχε προδιαγράψει άλλον δρόμο. Το 2005, σε ηλικία 20 ετών και ύστερα από παρότρυνση δικών της ανθρώπων, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1. Έμελλε να είναι η επόμενη Σταρ Ελλάς. Κάπως έτσι μπήκε στις ζωές μας, και από τότε δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί με κάθε νέο της κατόρθωμα. Ο λόγος για την πανέμορφη Ευαγγελία Αραβανή. Θέλετε να τη γνωρίσουμε λίγο καλύτερα;

 

Το 2005 επιλέχθηκε από τον Θάνο Πετρέλη για το βίντεο-κλιπ του τραγουδιού «Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα»

Θα μπορούσαμε με ασφάλεια να μιλήσουμε για μία από τις πιο elegant παρουσίες της μικρής οθόνης. Έχει απασχολήσει κατά καιρούς τα media τόσο με τη δουλειά της, όσο και με την προσωπική της ζωή, την οποία δεν διστάζει να εκθέτει στα φώτα της δημοσιότητας, μίας και από ότι φαίνεται δεν φοβάται το μάτι…

«Είμαι παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας»

Αυτόν τον καιρό, η Ευαγγελία Αραβανή δηλώνει ευτυχισμένη στην αγκαλιά του δημοφιλούς τραγουδιστή, Νίκου Οικονομόπουλου.

aravani-oikonomopoulos

Άπειρο μελάνι έχει χυθεί για αυτό το λαμπερό ειδύλλιο της showbiz. Τους έχουν παντρέψει, τους έχουν χωρίσει, τους τα έχουν ξανασμίξει, έχουν γράψει ότι περιμένουν παιδί. Η ίδια η Ευαγγελία αναφορικά με τον γάμο δηλώνει ότι: «Αυτά τα πράγματα έρχονται από μόνα τους. Δεν χρειάζεται πίεση, γιατί δεν βγαίνει σε καλό», ενώ όταν η κουβέντα φτάνει στην ιδέα της απόκτησης ενός παιδιού ξεκαθαρίζει ότι:  «Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Έχω ξαναπεί πως θεωρώ ότι είμαι αρκετά παραδοσιακή γυναίκα στο κομμάτι της οικογένειας. Και σε μικρότερη ηλικία λοιπόν, τα είχα σκεφθεί αυτά. Αλλά δεν θα το έκανα για να το κάνω. Πρέπει να είσαι πολύ συνειδητοποιημένος στη συγκεκριμένη επιλογή».

https://www.instagram.com/p/BUua0qXBdSd/

Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει αυτή η σχέση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ευαγγελία πρέπει να είναι πολύ ερωτευμένη… «Τον Νίκο τον θαυμάζω γιατί είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος. Δεν επαναπαύεται ποτέ και μονίμως αναζητά νέα πράγματα για να ευχαριστεί τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Εκτιμώ αφάνταστα το ότι είναι ειλικρινής. Δεν σου χαρίζεται, θα σου πει αυτό που πιστεύει και ας μην σου αρέσει. Το θεωρώ πολύ σημαντικό».

https://www.instagram.com/p/BhMHw82A4lt/

Το φετινό Πάσχα μαζί με τον αγαπημένο της, Νίκο Οικονομόπουλο, βρέθηκε στις εξωτικές Μαλδίβες

Εκείνος άλλωστε ήταν που της έδωσε την ώθηση να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα, το «Project Runway» στο κανάλι Open. Η ίδια θεωρεί ότι είναι ένας άνθρωπος στον οποίο μπορεί να βασιστεί γι’ αυτό δεν παρέλειψε να ζητήσει την πολύτιμη συμβουλή του: «Φυσικά και μιλήσαμε. Ο Νίκος είναι ευθύς ως χαρακτήρας, δεν «στρογγυλεύει» τις γωνίες. Όταν κάτι δεν του αρέσει θα το πει. Ήταν θετικός γιατί κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτό το project είναι κοντά σε μένα».

https://www.instagram.com/p/BpzK5nkAi06/

Με κατέτασσαν στην κατηγορία «όμορφη ίσον γλάστρα»

Βέβαια, η παρούσα επαγγελματική της επιτυχία χτίστηκε βήμα-βήμα και με πολύ κόπο. Μετά τη διάκρισή της στα καλλιστεία, ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο. Δούλεψε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα επειδή δεν μπορούσε να μείνει πολύ καιρό μακριά από δικά της πρόσωπα.

https://www.instagram.com/p/BbVVZtvlMUH/

Η πανέμορφη παρουσιάστρια θεωρεί πως η πρώτη μεγάλη στιγμή στην καριέρα της ήρθε όταν της ζητήθηκε να κάνει τα backstage του «X-factor» στον ΑΝΤ1. Μία ευκαιρία για την οποία έχει ευχαριστήσει πολλές φορές δημοσίως την Άλκηστη Μαραγκουδάκη: «Αν δεν με είχε πάρει να μου πει “θα κάνουμε το X-factor και σε θέλουμε για το backstage”, πιστεύω δεν θα ήμουν εδώ που είμαι τώρα επαγγελματικά. Μέχρι τότε δεν μου είχε δώσει κανείς τον χρόνο και τον χώρο για να δείξω τι μπορώ να κάνω. Οι περισσότεροι με κατέτασσαν στην κατηγορία «όμορφη ίσον γλάστρα».

https://www.instagram.com/p/BVhq2VPBqX7/

Η ίδια παραδέχεται ότι όλη αυτή η προσκόλληση στην εξωτερική της εμφάνιση την είχε στεναχωρήσει: «Νομίζω πως τη στιγμή που ίσως λίγο είχα απογοητευθεί, ήρθε η κατάλληλη πρόταση που με άφησε να αποδείξω πως δεν είμαι μόνο όμορφη», έχει αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο TV Έθνος.

Φυσικά, δεν είναι ισοπεδωτική και μπορεί να αναγνωρίσει το προβάδισμα που μπορεί να της έδωσε η εξωτερική εμφάνιση. «Σαφέστατα η ομορφιά ανοίγει κάποιες πόρτες, από εκεί και πέρα, όμως, χρειάζεται σκληρή δουλειά, πειθαρχία και ν’ αγαπάς αυτό που κάνεις πάρα πολύ. Η εμφάνιση και μόνο δεν αρκεί πάντα. Ορισμένες φόρες, ίσως και να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα», είχε δηλώσει στο περιοδικό Τηλεθεατής.

Πριν την επιτυχία υπήρξαν πολλές αναποδιές. Ας θυμηθούμε την εκπομπή «TaSPY TV» μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον ALPHA, η οποία διεκόπη μετά από δύο επεισόδια. Κατόπιν αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο τηλεοπτικό διάλειμμα, για να επιστρέψει το 2012 μέσα από την εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και πάλι στον ALPHA και το πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Ωστόσο, μετά από τρεις εβδομάδες, της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή. Όπως φάνηκε ο ALPHA, σαν κανάλι, δεν της πήγε και πολύ. Σε αυτό το σημείο της ιστορίας της, οι δρόμοι της συναντήθηκαν για πρώτη φορά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία παρουσιάστηκε ως η αιτία της δικής της αποχώρησης.

«Η ιστορία με τη Σπυροπούλου μου βγήκε τελικά σε καλό»

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου, η Ευαγγελία ανέφερε σχετικά με εκείνη την εποχή:  «Η ιστορία με τη Σπυροπούλου μου βγήκε τελικά σε καλό».

Οι δρόμοι τους έμελλε να διασταυρωθούν και πάλι φέτος, καθώς η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανάλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «My Style Rocks», που πέρσι παρουσίαζε η Ευαγγελία.

https://www.instagram.com/p/BZyrl3khHld/

Όταν ρωτήθηκε η ίδια σχολίασε: «Ήμουν σίγουρη ότι θα μου κάνατε την ερώτηση για το “My Style Rocks”. Το έχω δει… Έχω δει κάποια στιγμιότυπα στο ίντερνετ. Πάνω κάτω βλέπω το ίδιο πράγμα»!

https://www.instagram.com/p/Be-MOlsAkzF/

Διπλό πέρασμα από το «Dancing with Stars»

Μετά το «My Style Rocks» και πριν το φετινό «Project Runway», η Ευαγγελία Αραβανή είχε την τύχη να παρουσιάσει ένα από τα πιο λαμπερά shows των τελευταίων ετών, το «Dancing with Stars 6». Μάλιστα, η σχέση της με το συγκεκριμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι καρμική, καθώς 2 σεζόν πριν είχε συμμετέχει ως διαγωνιζόμενη στο «Dancing with Stars 4», στο οποίο κατάφερε να αποσπάσει την 7η θέση.

Από εκείνη τη συμμετοχή της σίγουρα θα μας μείνει αξέχαστος ο σέξι χορός της με την Κατερίνα Στικούδη, με την οποία αν θυμάστε καλά συμμετείχε την ίδια χρονιά στα καλλιστεία, αφήνοντας την στη δεύτερη θέση.

Αλλά για να μην ξεσυνηθίζουμε, η ίντριγκα δεν θα μπορούσε να λείψει ούτε από την εποχή της παρουσίασης του λαμπερού show, μίας και μία από τις διαγωνιζόμενες, η Βίκυ Κάβουρα, παλαιότερα ήταν σε σχέση με το ταίρι της Ευαγγελίας Αραβανή, τον Νίκο Οικονομόπουλο…

Γράφτηκαν στα site τόσα και τόσα για αυτήν «καραμπόλα», αλλά όλοι θέλησαν να κρατήσουν ένα επίπεδο… Μάλιστα, η Βίκυ Κάβουρα είχε δηλώσει: «Όταν πήγα στο Dancing είχα τόσα προβλήματα… Μου είπαν αυτή θα είναι η παρουσιάστρια. Το είδα αυτό τελευταία στιγμή. Και έκλεισε τελευταία στιγμή από ότι κατάλαβα. Και λέω εντάξει. Δεν θυμόμουν εκείνη τη στιγμή ότι τύχαινε αυτή η κοπέλα να είναι σε σχέση με τον Νίκο. Δεν την ξέρω καθόλου. Δεν μπορείς να καταλάβεις έναν άνθρωπο από το γεια. Δεν προλαβαίναμε κιόλας να βρεθούμε. Βρεθήκαμε πέντε λεπτά στο τελευταίο επεισόδιο, την ημέρα που έφυγα. Με ρώτησε τι θα χορέψω την επόμενη εβδομάδα».

«Θα μπορούσα να είμαι με έναν άνδρα που βγάζει 700 ευρώ»

Για να κλείσουμε, ας επιστρέψουμε στο κομμάτι των αισθηματικών της, που επίσης παρουσιάζει ενδιαφέρον όλα αυτά τα χρόνια. Μία από τις πιο «σοβαρές» της σχέσεις ήταν αυτή με τον Κώστα Μπερτάκη, ιδιοκτήτη του κέντρου Teatro. Πολλοί περίμεναν ότι θα είχε ευτυχή κατάληξη, αλλά τελικά η σχέση τους έληξε το καλοκαίρι του 2012, για να μπει λίγο αργότερα στη ζωή της ο Ηλίας Βρεττός.

aravani bertakis

Δύο χρόνια και κάτι κράτησε η σχέση της με τον Ηλία Βρεττό κι ενώ όλοι περίμεναν ότι και αυτός ο έρωτας θα κατέληγε στα σκαλιά της εκκλησίας, με έκπληξη μάθαμε ότι το μοντέλο έδωσε το τέλος.

aravani-vrettos

Ακολούθησε η σχέση της με τον εφοπλιστή Γιώργο Μελισσανίδη. Μπορεί εκείνη να είχε μετακομίσει στην οικία του εφοπλιστή, προκειμένου τα πράγματα να γίνουν πιο… επίσημα, ωστόσο έναν χρόνο μετά ήρθαν τα πρώτα σύννεφα με αποτέλεσμα να αποφασίσουν από κοινού να χωρίσουν.

Η Ευαγγελία Αραβανή και ο Γιώργος Μελισσανίδης ήταν φίλοι από το 2009, ενώ μετά το χωρισμό της παρουσιάστριας από τον Ηλία Βρεττό ήρθαν πιο κοντά.

Βέβαια, καθώς ζούμε στην Ελλάδα, το γνωστό μοντέλο έπρεπε να απολογηθεί για αυτή την επιλογή της.

Η ίδια πάντως σε συνέντευξή της απάντησε στο ερώτημα για το αν υπάρχει συνταγή προς τους άνδρες ώστε να την κερδίσουν. «Σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στάνταρ που πρέπει να έχει ένας άνδρας. Έχει να κάνει με τον τρόπο θα σε προσεγγίσει ο άλλος, αν και μεταξύ μας οι άνδρες γενικά δεν σε προσεγγίζουν εύκολα…», απάντησε.

Το πανέμορφο μοντέλο δεν δίστασε να απαντήσει και αν θα μπορούσε να είναι με έναν άνδρα που παίρνει μισθό 700 ευρώ… «Ναι, θα μπορούσα, γιατί δουλεύω, βγάζω τα δικά μου λεφτά και δεν έχω ανάγκη κανέναν πλούσιο άνδρα για να με συντηρεί οικονομικά. Άσε που αν καθόμουν όλη μέρα στο σπίτι θα τρελαινόμουν. Το θέμα πάντως είναι, ασχέτως αν βγάζει 700 ευρώ ή 7.000 ευρώ τον μήνα, να ξέρει να συμπεριφερθεί σωστά στη γυναίκα που έχει δίπλα του», δήλωσε.

Σχετικά άρθρα