Αλικάκη – Λαγούτης: Μιλούν για το διαζύγιο και το ενδεχόμενο νέου γάμου

Η Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης συνεργάζονται στο θεατρικό σανίδι για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους. Οι δυο τους χαλαροί και ευδιάθετοι έδωσαν κοινή συνέντευξη στο «Πρωινό» και μίλησαν ανοιχτά για όλα.

Όταν ρωτήθηκαν από τον Άρη Καβατζίκη αν κόμπλαραν που είναι συμπρωταγωνιστές για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους απάντησαν:

«Έχει περάσει πάρα πολύς καιρός από το χωρισμό μας. Είμαστε έτσι κι αλλιώς εδώ και πάρα πολλά χρόνια όλο και περισσότερο αγαπημένοι μεταξύ μας. Οπότε νομίζω ότι είναι απλά μια ευχάριστη υπόθεση όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Μυρτώ ενώ ο Πέτρος Λαγούτης συμπλήρωσε ότι: «Όταν έχει χρειαστεί να διαχειριστείς πολύ πιο δύσκολα ζητήματα, το να γίνει και κάτι που αγαπάς έτσι κι αλλιώς – η δουλειά σου δηλαδή – και να το κάνεις και με έναν άνθρωπο που τον ξέρεις καλά, μόνο ωραίο μπορεί να είναι, γιατί να κομπλάρεις;»

Η Μυρτώ Αλικάκη και Πέτρος Λαγούτης είναι ένα δίδυμο προς μίμηση. Ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τον χωρισμό τους ως προς τα παιδιά και η σχέση τους μέχρι και σήμερα είναι για σεμινάριο.

https://www.youtube.com/watch?v=k5TQckDAFpU

«Δεν ξεχάσαμε ποτέ ότι είμαστε οικογένεια. Καταρχάς είχαμε πάει σε παιδοψυχολόγο πριν. Κανείς δεν έχει κακολογήσει ποτέ τον άλλον στα παιδιά. Γενικά κάναμε πάντα οικογενειακά συμβούλια. Οι φίλοι μας μας κορόιδευαν. Έχουμε κάνει οικογενειακά συμβούλια και μέσω Skype», τόνισαν οι δυο τους.

«Οι δικηγόροι που ασχολούνται με διαζύγια λένε ότι τα πρώτα δύο χρόνια είναι δύσκολα και είναι αλήθεια. Να ανοίξουμε ένα γραφείο να δίνουμε συμβουλές. Για πάρα πολλά ζητήματα είμαστε φιλαράκια, για άλλα νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε. Αν υπάρχει κάτι στη ζωή μας σοβαρό θα ειπωθεί και υπάρχει και στήριξη του ενός προς τον άλλον. Είμαστε μελαχρινοί Σουηδοί», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι ηθοποιοί.

Πάντως παραμένουν ακόμα παντρεμένοι αφού δεν έχει βγει το διαζύγιό τους. Θα ξαναπαντρεύονταν με άλλους ανθρώπους;

Η Μυρτώ τόνισε: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους», είπε χιουμοριστικά η Μυρτώ.

Ενώ ο Πέτρος τόνισε: «Εγώ θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ το γάμο, μόνο αν αποφάσιζα ότι θέλω να κάνω κι άλλο παιδί.»

Πηγή: star.gr

Σχετικά άρθρα