Χάρι – Μέγκαν: Μετακομίζουν από το Παλάτι;

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ; Αυτό το Σαββατοκύριακο τα διεθνή μέσα έκαναν πρωτοσέλιδο την είδηση που ήθελε το δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ να μετακομίζουν από το παλάτι του Kensigton και μάλιστα πριν τον ερχομό του παιδιού τους στον κόσμο.

Σύμφωνα με όσα γράφονταν, η Μέγκαν δεν ήθελε να μετακομίσει στο μεγαλύτερο διαμέρισμα 1 με 21 υπνοδωμάτια του παλατιού που βρίσκεται ακριβώς δίπλα από εκείνο της Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα William ενώ σήμερα κατοικούν σε ένα διαμέρισμα μόλις δυο υπνοδωματίων στο Nottingham Cottage του Kensigton, εκεί δηλαδή που έμενε ο Χάρι προτού γνωρίσει τη Markle.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, στο συγκεκριμένο διαμέρισμα κατοικεί αυτή τη στιγμή  ο ξάδερφος της Ελισάβετ, δούκας του Gloucester με τη σύζυγό του. Το διαμέρισμα αυτό του το είχε παραχωρήσει η Ελισάβετ. Όπως είναι φυσικό, ούτε ο ίδιος ο δούκας του Gloucester θέλει να εγκαταλείψει το σπίτι του αλλά ούτε και το νέο ζευγάρι επιθυμεί να… ξεβολέψει τον δούκα.

Πηγή από το παλάτι ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο Χάρι θέλει να χρησιμοποιήσει τα χρήματα που έχει για να μείνει εκτός παλατιού. Όλα αυτά ανατράπηκαν σήμερα όταν άλλη πηγή από το Kensigton ανέφερε πως ο Harry με τη Meghan δεν έχουν καμία πρόθεση να μετακομίσουν, είναι πολύ χαρούμενοι με τη βάση τους που θα παραμείνει το Oxfordshire και θα χρησιμοποιήσουν το Nottingham Cottage για την βάση τους στο Λονδίνο.

Το μέλλον θα δείξει…

Με πληροφορίες από star.gr, dailymail.co.uk

 

Σχετικά άρθρα