Έλενα Χριστοπούλου: «Είμαι 43 χρόνων. Δείτε την ταυτότητά μου» (βίντεο)

Η Έλενα Χριστόπουλου μίλησε στη Σάσα Σταμάτη για την αλλαγή στη ζωή της μετά τη δημοσιότητα που πήρε με τη συμμετοχή της στο GNTM, τα όσα της «χρεώνουν» αλλά και για την προσωπική της ζωή.

Η δημοφιλής booker εξήγησε πως δεν την ενοχλεί καθόλου που ασχολούνται μαζί της καθώς δεν είναι ο πρωθυπουργός και όλα αυτά είναι γλυκά και εφήμερα και πρέπει απλώς να είσαι συνειδητοποιημένος.

Η Σάσα τη ρώτησε για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. «Γράφουν ότι είσαι 60 χρονών, σε ενοχλεί;», ρώτησε η δημοσιογράφος. Η Έλενα αποκάλυψε πως είναι 43 χρονών και για να μην υπάρχουν αμφιβολίες έβγαλε από την τσάντα της την ταυτότητά της και την έδειξε στην κάμερα. «Όχι μωρέ δεν με στενοχωρεί να λένε ότι είμαι 60 χρονών! Παιδιά είμαι 43 χρονών. Δείτε την ταυτότητά μου 9/11/1975! Μου αρέσει που λένε ότι είναι η Καγιά στα 105! Είμαι 43 χρονών και κάνω μπότοξ», είπε χαρακτηριστικά.

Η coach μίλησε και τη σχέση της με τη Ζενεβιέβ για την οποία είχε πει σε ένα επεισόδιο του GNTM ότι θέλει να τη χτυπήσει εξαιτίας της συμπεριφοράς της. «Τη Ζενεβιέβ τη λατρεύω είναι επαγγελματίας τρελή και μια μέρα θα τη χτυπήσω», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, η Έλενα μίλησε για την αναταραχή που προκλήθηκε με τις δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου για την 7ετή σχέση τους. Η coach εξήγησε πως τον πήρε τηλέφωνο για να δει τι έχει συμβεί και εκείνος της είπε πως θα κάνει μήνυση σε όποιον είπε ανακρίβειες. «Δηλαδή στον εαυτό του», απάντησε η Σάσα με την Έλενα να γελάει καταφατικά.

Θέλει να ξανά παντρευτεί; Το καμπανάκι της μητρότητας έχει «χτυπήσει»;

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί

Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα