Κατασκευές: Φτιάξτε πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα στολίδια με τα παιδιά σας!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και λογικά έχετε ξεκινήσει να προετοιμάζετε το σπίτι σας για την… έλευσή τους! Σιγά σιγά πρέπει να στολίσετε και το δέντρο σας για να φέρετε αρκετά νωρίς το πνεύμα και τη χαρά των Χριστουγέννων! Και τι πιο όμορφο από το να φτιάξετε μόνοι σας τα στολίδια με τα παιδιά σας!

Ξεκινήστε το… project Χριστούγεννα από σήμερα κιόλας! Με υλικά που μπορεί να έχετε στο σπίτι αν είστε φαν των κατασκευών! Φτιάξτε τα δικά σας στολίδια, όπως τα θέλετε εσείς και στολίστε ένα μοναδικό diy χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά σας!

Τι υλικά θα χρειαστείτε;

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής είναι τα γλωσσοπίεστρα! Εύκολο υλικό και πολύ χρήσιμο ειδικά τα Χριστούγεννα! Κυκλοφορεί σε πολλά χρώματα αλλά βάφεται κιόλας εύκολα με νερομπογιές!

Άλλα πολύ χρήσιμα υλικά: ματάκια για κατασκευές, καθαριστές πίπας σε χριστουγεννιάτικες αποχρώσεις (ιδανικά για γιρλάντες), πον πον σε διάφορα χρώματα, αστεράκια, διακορευτές σε διάφορα χριστουγεννιάτικα σχήματα! Μεγάλος πρωταγωνιστής στις χριστουγεννιάτικες κατασκευές είναι η… χρυσόσκονη σε διάφορα χρώματα! Κάντε το χατίρι στα παιδιά σας να χρησιμοποιήσετε! Εκτός βέβαια αν έχετε μωρά στο σπίτι, οπότε είναι επικίνδυνη!

Ιδανικά θα χρειαστείτε και ένα πιστόλι σιλικόνης για να έχετε καλύτερο αποτέλεσμα στα στολίδια σας, ειδικά για να κολλήσετε καλά την κλωστή ή το σκοινάκι από το οποίο θα τα κρεμάσετε στο δέντρο σας!

Δείτε κάποιες ιδέες για στολίδια που βρήκαμε στο Pinterest και εμπνευστείτε!

 

Νίκη Κοσκινά

Με ιδέες από το Pinterest

Σχετικά άρθρα