Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 20/11

Μέρα της υπερβολής αλλά και της… γκάφας σήμερα, για Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 1ου δεκαημέρου! Άρης Τετράγωνο Δία και υπερβολική σιγουριά στον εαυτό μας με αποτέλεσμα η παρορμητικότητα, η έπαρση και η επιπολαιότητα να βάζουν τρικλοποδιά στις επιδιώξεις μας! Γι’αυτό παραμένουμε ταπεινοί και λογικοί!

ΚΡΙΟΣ: Σήμερα, Κριέ μου, θα υπάρχει μία γενική αναστάτωση στο περιβάλλον γύρω σου. Θ’ αγχωθείς με προβλήματα τρίτων, που θα σε φορτίσουν. Προσπάθησε να μείνεις έξω από όλα και να μη βάλεις τον εαυτό σου σε κάποια δοκιμασία. Έτσι, θα μπορέσεις να αναλάβεις τις δικές σου υποχρεώσεις και να λύσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε μου, θα κλειστείς στον εαυτό σου, επειδή νομίζεις ότι δεν μπορείς ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την περίοδο. Άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος θα σου συμπαρασταθούν, δείχνοντάς σου το δρόμο για να προχωρήσεις και να λύσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Θυμήσου, πως έχεις από το παρελθόν αποδείξει, ότι διαθέτεις πάρα πολλές δυνατότητες.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Η επιδεξιότητα σου, Δίδυμε, σήμερα θα σε κάνει ν’ αποφύγεις εμπόδια, που θα προκύψουν στον κοινωνικό σου περίγυρο. Κάποια άτομα θα προσπαθήσουν να σε παγιδεύσουν σε καταστάσεις, στις οποίες δε θα ήθελες να εμπλακείς. Προσπάθησε με το δικό σου έξυπνο τρόπο να ξεφύγεις από αυτόν τον κίνδυνο, για να νιώσεις ηρεμία. Είσαι ένα συνειδητοποιημένο άτομο, το οποίο ξέρει πάρα πολύ καλά τι θέλει από τη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σήμερα, Καρκίνε, θα πάρεις τα ηνία στα χέρια σου, επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι όλα θέμα τύχης. Υπάρχουν πάρα πολλές υποθέσεις, οι οποίες σε απασχολούν και χρειάζονται άμεση λύση. Θα μπορέσεις, με τον προγραμματισμό που έχεις, να τα βάλεις όλα σε λογική σειρά και ν’ αντιμετωπίσεις επιτυχώς τον κυκεώνα αναποδιών, που αυτό το διάστημα σε προβληματίζει.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και θ’ ανταπεξέλθεις σε πάρα πολλά προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην προσπαθήσεις να τα λύσεις όλα μόνος σου. Μίλα με δικά σου άτομα, για να σου δώσουν βοήθεια και στο τέλος θα δεις, ότι θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ατέλειωτη σειρά των υποχρεώσεών σου, Παρθένε μου, σήμερα θα σε κουράσει ψυχικά, αλλά και σωματικά. Είσαι σε μία διαρκή κινητικότητα κι αυτό πρέπει κάποια στιγμή να το αντιμετωπίσεις, κάνοντας ένα καλύτερο πρόγραμμα. Τελικά, θα έχεις πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάθε σου δράση και θα τελειώσεις υποθέσεις, που σε απασχολούν.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις αρκετό χρόνο για ν’ ασχοληθείς με υποθέσεις, που μέχρι τώρα ήταν στάσιμες. Η κοινωνικότητά σου θα σου προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις αυτά που θέλεις και μάλιστα, θα δικτυωθείς σε κύκλους, όπου περίμενες καιρό να μπεις. Θα πάρεις κάποια μηνύματα, τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σήμερα, Σκορπιέ, θα βρεθείς σε σκέψεις για το πως θα λύσεις κάποιες υποθέσεις στην καθημερινότητά σου. Είσαι άτομο δυναμικό και οι ιδέες σου είναι πάρα πολλές, οπότε μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Προγραμμάτισε το χρόνο σου και θα δεις, ότι όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Μοιράσου τις ανησυχίες σου με κάποιο άτομο δικό σου και θα νιώσεις πιο ήρεμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, θα κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου απέναντι σε άτομα, τα οποία βρίσκονται κοντά σου. Είναι καιρός που κάνεις υπομονή για τη συμπεριφορά τους. Μη φοβηθείς να πεις μερικά πράγματα έξω από τα δόντια. Οι υποθέσεις σου έχουν μπει σε μία πάρα πολύ καλή σειρά και θα έχεις την επιτυχία που περιμένεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες και είναι σίγουρο ότι αργά ή γρήγορα θα τις ολοκληρώσεις. Μην ανησυχείς για κάποιες καθυστερήσεις, αφού το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις στρώσει σωστά το πεδίο, για να λυθούν οι υποθέσεις που σε απασχολούν. Στη συνέχεια, αφιερώσου σε πράγματα που σ’ ευχαριστούν, για να νιώσεις καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεσαι, Υδροχόε, είναι διαφορετικός κι αυτό βρίσκεται στη φύση του ζωδίου σου. Θ’ ακούσεις σήμερα πράγματα, τα οποία θα σε εκπλήξουν. Μη δώσεις ιδιαίτερη σημασία, αφού εσύ κινείσαι στους δικούς σου ρυθμούς, οι οποίοι είναι σωστοί για σένα. Οι υποθέσεις που σε απασχολούν θα βρουν τις καλύτερες λύσεις και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα πρέπει να επιστρατεύσεις τη διπλωματικότητά σου για να πετύχεις σε κάποιες υποθέσεις, οι οποίες καθυστερούν. Μπορείς να τις συζητήσεις και με κάποια δικά σου άτομα, για να σου δώσουν συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να βρεις τις απαραίτητες λύσεις.

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τρίτη 20/11

Σχετικά άρθρα