Χώρισε η Πάρις Χίλτον λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τα νέα για τη χρυσή κληρονόμο Πάρις Χίλτον δεν φαίνεται να είναι ευχάριστα. Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας, όπως όλα δείχνουν δεν θα ντυθεί νυφούλα αφού χώρισε με τον επί τρία χρόνια σύντροφό της Chris Zylka.

Το ζευγάρι έδειχνε να είναι πολύ ερωτευμένο ενώ δέκα μήνες πριν αραβωνιάστηκαν μετά την πρόταση γάμου του Chris σε μια από τις εξορμήσεις τους στο Άσπεν του Κολοράντο.

Τότε, η Paris είχε δηλώσει πως έχει ήδη ξεκινήσει να προετοιμάζεται για τη μέρα του γάμου της. Λίγο καιρό μετά η μητέρα της έκανε γνωστό πως η ημερομηνία γάμου του ζευγαριού παίρνει παράταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της κόρης της. Όπως φαίνεται όμως η Paris Hilton θα έχει πια άπλετο χρόνο για τις δουλειές της αφού το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, η κληρονόμος ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της Marilyn Monroe με ένα quotes της μεγάληλς star στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

«Πιστεύω ότι όλα συμβαίνουν για έναν λόγο. Οι άνθρωποι αλλάζουν, ώστε να μπορείς να μάθεις να τους αφήνεις. Τα πράγματα πάνε στραβά, ώστε να τα εκτιμάς όταν πάνε καλά. Πιστεύεις στα ψέματα, αλλά τελικά μαθαίνεις να μην εμπιστεύεσαι κανέναν εκτός από τον εαυτό σου. Και μερικές φορές τα καλά πράγματα καταρρέουν και μαζί με αυτά πέφτουν κι άλλα ακόμη καλύτερα», έγραψε χαρακτηριστικά .

Δείτε την ανάρτησή της


Πηγή: peoplegreece.com

Σχετικά άρθρα