Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 21/11

Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο αλλά και με την επιρροή του χθεσινού Τριγώνου Ήλιου-Χείρωνα, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες , απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν μ’ ένα φιλικό σου πρόσωπο κάποια θέματα, Κριέ, τα οποία θέλεις να λύσεις. Κρατάς μέσα σου πράγματα, που χαλούν την ψυχολογία σου. Μίλα ανοιχτά με το πρόσωπο που σε απασχολεί κι είναι σίγουρο ότι θα σε καταλάβει και θα σου εξηγήσει τους λόγους της συμπεριφοράς του. Σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις, σήμερα θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα, Ταύρε, μπορείς ν’ ασχοληθείς με το χώρο σου, ν απολαύσεις κάποιες μικρές πολυτέλειες και να χαρείς την ηρεμία σου, ώστε να νιώσεις πιο ανάλαφρος. Θα διαπιστώσεις, ότι δε χρειάζεται να διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στους άλλους, αφού κι ο εαυτός σου χρειάζεται επίσης την προσοχή σου. Άλλωστε, ξέρεις πάρα πολύ καλά να περνάς όμορφα και μόνος σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ: Κάποια μικρά προβλήματα του παρελθόντος, Δίδυμέ μου, τα οποία υπήρχαν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα έρθουν σήμερα στην επιφάνεια. Με πάρα πολύ μεγάλη διπλωματικότητα και με την εξυπνάδα που έχεις, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Οι συμβουλές σου θα αποδειχθούν πολύτιμες και θα δεις τα θέματα που σε απασχολούσαν να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στο τέλος της ημέρας, θα νιώσεις δικαίωση, που όλοι αναγνωρίζουν την οξυδέρκεια και την ευφυΐα σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά δύσκολη, Καρκίνε μου, επειδή καλείσαι να λύσεις θέματα, τα οποία αυτή την περίοδο παραμένουν στάσιμα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις, βλέποντας τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε αν προγραμματίσεις το χρόνο σου καλύτερα, στην πορεία όλα να πάρουν τη σειρά τους.

ΛΕΩΝ: Σήμερα, Λέων, η γενναιοδωρία σου προς τους γύρω σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μερικές φορές όμως, νιώθεις απογοήτευση, επειδή βλέπεις ότι μερικά άτομα δεν εκτιμούν τη βοήθειά σου. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και ν’ αποφασίσεις ποια πρόσωπα θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου. Αργότερα μέσα στη μέρα, θ’ αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην οικογένειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανυπομονείς να τελειώσεις μία υπόθεση, Παρθένε, που από καιρό προσπαθείς να διαχειριστείς με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ο Ερμής όμως είναι ανάδρομος, οπότε μπορεί η υπόθεση αυτή λίγο να καθυστερήσει. Ας συμβουλευτείς δικά σου άτομα, που θα σου δώσουν πολύτιμες οδηγίες για το τι θα χρειαστεί να κάνεις σε σχέση με την οργάνωση των ενεργειών σου και τα επόμενα βήματα. Στο τέλος, να ξέρεις, όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα, Ζυγέ μου, θα έχεις εκνευρισμό για καταστάσεις, οι οποίες καθυστερούν. Τα νεύρα σου επιδεινώνονται κι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τελευταία. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δε φέρνει μερικά πράγματα έτσι όπως τα θέλουμε. Μίλησε με δικά σου άτομα, πες τους για τις ανησυχίες σου και είναι σίγουρο, ότι θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από σήμερα, Σκορπιέ, θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι για καινούργιες δραστηριότητες, που θέλεις να κάνεις. Θα καταλάβεις, ότι έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο και πως θα μπορούσες να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι διαφορετικό. Σταδιακά, το μυαλό σου θα ξεφύγει σε όμορφες στιγμές, οι οποίες θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο, για τις ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα, Τοξότη, αυτό που θέλεις είναι να τελειώνεις τις υποθέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε πιέζουν. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι όμως, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μερικές εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν. Το βασικότερο είναι να ξέρεις, ότι θα πετύχεις αυτά που θέλεις, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πολύ γερές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσδοκίες που έχεις, Αιγόκερέ μου, είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά αυτή την περίοδο το να τις υλοποιήσεις, αποδεικνύεται λίγο δύσκολο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην έχεις την καλύτερη διάθεση. Ο οικογενειακός σου περίγυρος είναι αυτός που θα σε βγάλει από αυτή την κατάσταση, καθώς θα σε παρασύρει σε καταστάσεις πιο ευχάριστες, αφήνοντας για λίγο πίσω ό,τι σε προβληματίζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν ζητάς σήμερα υλικές απολαύσεις, Υδροχόε, αλλά επικεντρώνεσαι σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Θα επιδιώξεις την αυτογνωσία και θα τελικά δεις, ότι από τις διαρκείς σκοτούρες ο μόνος χαμένος είναι ο εαυτός σου. Φρόντισε να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, για να έχεις μια καλύτερη καθημερινότητα.

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα, Ιχθύ, θα σε διακατέχει θετική διάθεση, για να τελειώσεις υποθέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Έχεις δίπλα σου άτομα, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις κι αυτό τελικά θα γίνει. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε καινούργιες δράσεις, αν πρώτα δεν τελειώσεις με θέματα, τα οποία ακόμη δεν έχουν βρει τις λύσεις τους.

Πηγή: oroskopos.gr

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Οι προβλέψεις για τα αισθηματικά για σήμερα Τετάρτη 21/11

Σχετικά άρθρα