Εξώδικο Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί κατά Παπαδημητρίου – Πορτοσάλτε. Τι συνέβη;

Εξώδικο κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί σε βάρος του ΣΚΑΪ, του Άρη Πορτοσάλτε και του Μπάμπη Παπαδημητρίου.  Λόγος του εξώδικου ήταν τα λεγόμενα των δημοσιογράφων στην πρωινή εκπομπή τους στον στον ΣΚΑΪ 100.3.

Σημειώνεται ότι ήταν την επόμενη ημέρα της δίκης της εταιρείας BEAT κατά του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί και του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου.

Η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι «ακούστηκαν υποτιμητικά και ψευδή σχόλια τόσο για τον κλάδο των αυτοκινητιστών Ταξί, όσο και για τον κ. Λυμπερόπουλο».

Στη συνέχεια, ανέφεραν κάποια από τα ακόλουθα:

«Ο Λυμπερόπουλος κάνει τραμπουκισμούς έξω, τραμπουκίζει άλλους επαγγελματίες, αυτό με απασχολεί. Δεν θέλω μία κοινωνία τέτοιου είδους».

«…Και εκεί που πάει ένας να φέρει μια αξιοποίηση στον ιδιωτικό τομέα, τρέχει ο υπουργός και συμπαρίσταται στον συνδικάλα, ο οποίος λέει: “Η αξιολόγηση; Άστο διάολο από δω, που θες να αξιολογηθούμε” αυτό βλέπω Μπάμπη μου…»

«Ο Λυμπερόπουλος έχει ένα σωματείο 600 ανθρώπων, των ψηφίζουν οι 450 – 500. Υποτίθεται ότι εκπροσωπεί. Αλλά πάντως οφείλω να πω ότι χθες η Αθήνα ήταν χάρμα να την κυκλοφορείς, χάρμα. Διότι, βεβαίως οι άλλοι συμφωνούν με τον Λυμπερόπουλο δεν είναι τρελοί να πάνε έξω να του σπάσουν το ταξί. Τώρα ο Σπίρτζης έβαλε τον Λυμπερόπουλο να πάει να πει όσα είπε και για τα οποία δεν ξέρω, καταδικάστηκε, θα καταδικαστεί δεν ξέρω τι έβγαλε το δικαστήριο, να πει εναντίον της εταιρείας Taxibeat. …»

Ο ΣΑΤΑ απέστειλε εξώδικο ενάντια στους δύο δημοσιογράφους και τον ΣΚΑΪ και, όπως χαρακτηριστικά λέει, «είναι μόνο η αρχή σε ένα πόλεμο που εσείς κηρύξατε. Σε ένα πόλεμο που μας αναγκάσατε να μπούμε…».

Πηγή: topontiki.gr

Σχετικά άρθρα