Πρεμιέρα την Κυριακή για την εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη στο Open

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN TV, με κεντρικό παρουσιαστή τον Ντέμη Νικολαϊδη σε ένα νέο, τολμηρό βήμα στην καριέρα του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 και μοναδικός εκείνης της γενιάς εκτός από τους Θοδωρή Ζαγοράκη – Ζήση Βρύζα στον ΠΑΟΚ που έφτασε μέχρι και στο πόστο του προέδρου της αγαπημένης ομάδας του, θα πλαισιώνεται ασφαλώς και από το δημοσιογραφικό δυναμικό του καναλιού και κάθε εβδομάδα θα φιλοξενεί στο στούντιο έναν καλεσμένο – έκπληξη, ο οποίος δεν θα έχει μόνο το ρόλο του “συνεντευξιαζόμενου”, αλλά και ενός ανθρώπου – πρωταγωνιστή του αθλητισμού, ο οποίος θα μπορεί να καταθέτει τον λόγο και την άποψή του όχι μόνο για τα “προσωπικά” του δεδομένα.

Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής το βράδυ της Κυριακής θα είναι ο Γιώργος Δώνης! Ο προπονητής του Παναθηναϊκού (αντιμετωπίζει το Σάββατο τον Απόλλωνα στο ΟΑΚΑ), ο οποίος θα φιλοξενηθεί στο στούντιο του OPEN, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νικολαϊδη, ο οποίος κατά… κάποιον τρόπο ήταν το αφεντικό του.

 

Πηγή: sport24.gr

Σχετικά άρθρα