Αθηνά Οικονομάκου: Πώς άλλαξε η ζωή της μετά τον θρησκευτικό της γάμο;

Την ημέρα του θρησκευτικού γάμου της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου (στις 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, στο ξενοδοχείο Kivotos, ιδιοκτησία του συζύγου της) την είδαμε live στο Διαδίκτυο, αφού ανέβηκαν δεκάδες βίντεο και φωτογραφίες – με αυτές των καλεσμένων που φορούσαν κουβέρτες για να αντέξουν το κρύο να γίνονται viral. «Βάσει στατιστικών, τον Οκτώβριο στη Μύκονο έχει καλό καιρό. Ωστόσο η θερμοκρασία έπεσε λίγο παραπάνω απ’ όσο φανταζόμασταν. Όπως αποδείχτηκε, όμως, αυτό έμεινε μόνο στη φάση της πλάκας, γιατί ο κόσμος πέρασε καλά. Ακριβώς εξαιτίας του κρύου, οι καλεσμένοι ξεκίνησαν να διασκεδάζουν πολύ πριν εμείς σκεφτούμε πώς θα ανάψει το κέφι – ήταν από νωρίς όρθιοι και χόρευαν».

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στον Alpha, ανέφερε ότι πολλές φορές σκεφτόταν την κούραση που περνούσε για να διοργανώσει το γάμο και αν τελικά αξίζει. Η απάντηση ήρθε ξεκάθαρη ένα μήνα μετά. «Ήταν μια μαγική βραδιά, το ωραιότερο πάρτι της ζωής μου, ξεπέρασα τα “πρέπει” και τον εαυτό μου. Μπορεί να ήταν ένας κοσμοπολίτικος γάμος στη Μύκονο, με όλο το φαίνεσθαι που μπορεί κάποιος να υποθέσει, αλλά ο πυρήνας του ήταν ένας γάμος σε επαρχία. Αυτός ο τέλειος συνδυασμός έκανε τη διαφορά».

Όσο για τα ευτράπελα της βραδιάς; «Το πιο αστείο είναι ότι δεν θυμάμαι τίποτα – εκτός από το συναίσθημα που ένιωθα εκείνη την ημέρα. Ευτυχώς, έχω άπειρα βίντεο από τους φίλους μου. Αυτό έχει να κάνει με το πόσο ωραία πέρασα και με το ότι για πρώτη φορά στη ζωή μου άφησα όλους μου τους φόβους, τις ανασφάλειες και τα “πρέπει” που συνήθως δεν με αφήνουν να χάσω τον έλεγχο. Ήμουν τόσο αληθινά εγώ και πέρασα τόσο μαγικά που για μένα ήταν κατόρθωμα» ομολογεί.

Μετά από δύο γάμους –έναν πολιτικό και έναν «μυστικό»–, σκέφτομαι αν ο θρησκευτικός πρόσθεσε κάτι στη ζωή της με τον Φίλιππο. «Το μυστήριο του γάμου και η επισημοποίηση που προκύπτει κάτι αλλάζουν. Ως αίσθηση μέσα μου, ένιωσα πιο ενωμένη με τον άνθρωπό μου, πιο οικογένεια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω με λέξεις, αλλά ναι, κάτι μικρό άλλαξε στην ψυχή και την καρδιά μου».

Πηγή: peoplegreece.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γάμος Οικονομάκου – Μιχόπουλου: Όλα όσα συνέβησαν σε ένα βίντεο

Γάμος Οικονομάκου-Μιχόπουλου: Όλα όσα συνέβησαν στον λαμπερό γάμο!

Σχετικά άρθρα