Έλενα Τσαμκόσογλου

Η Έλενα Τσαμκόσογλου είναι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Αθηνών  και έχει  άδεια άσκησης του επαγγέλματος. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο ειδίκευσης στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Nottingham (Αγγλία) και είναι Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων.

Στο πλαίσιο της επαγγελματικής της  επιμόρφωσης, παρακολουθεί συνέδρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια. Έχει εθελοντική και εργασιακή εμπειρία στο χώρο της ψυχικής υγείας.

Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων ήταν εθελόντρια στο χώρο της παιγνιοθεραπείας του νοσοκομείου Παίδων, έχει συνεργαστεί με την ISON Psychometrica σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, ήταν Διευθύντρια Γλωσσικών Υπηρεσιών Εγκατάστασης στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων, και έχει εργαστεί σε Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης καθώς και σε Τμήμα Σχέσεων με πελάτες μεγάλης πολυεθνικής εταιρείας.

Ένας από τους τομείς των επιστημονικών ενδιαφερόντων της είναι η ψυχολογία της Τρίτης Ηλικίας και είναι μέλος της Ελληνικής Γεροντολογικής και Γηριατρικής Εταιρείας. Η  πτυχιακή της εργασία αφορούσε το ψυχολογικό βάρος των περιθαλπόντων των ηλικιωμένων με άνοια. Συνεχίζει και τώρα στο ιδιωτικό της  γραφείο να ασχολείται με νοητική ενδυνάμωση ασθενών με άνοια και ψυχολογική υποστήριξη των συγγενών τους πραγματοποιώντας και επισκέψεις κατ’ οίκον.

Εργάζεται  ιδιωτικά ως ψυχολόγος  από το 2009 στο γραφείο της  και μέσω διαδικτύου (συμβουλευτική μέσω skype). Ασχολείται με ατομική συμβουλευτική εφήβων και ενηλίκων.

Έλενα Τσαμκόσογλου, Μ. Α
Ψυχολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
6972137475
[email protected]
www.psychologos-tsamkosoglou.gr
Facebook: ElenaTsamkosoglou Psychologos
Linkedin: Elena Tsamkosoglou

Σχετικά άρθρα