Ομαδικό σεξ: Πόσοι… καλοί χωράνε;

«Επανάσταση στο σεξ» ονειρεύεται να κάνει 29χρονη διοργανώτρια οργίων για πολυερωτικά ζευγάρια, η οποία, όπως τονίζει, σταμάτησε να μετράει τους ερωτικούς της συντρόφους όταν στα 21 της ξεπέρασε τους 100.

Για να πραγματοποιήσει το όνειρό της η Περλ Ντιριέ από το Ντένβερ του Κολοράντο θέλει να οργανώσει το μεγαλύτερο όργιο στον κόσμο.

Οπως εξήγησε στη βρετανική «Sun», σκοπεύει να καλέσει 1.000 άτομα σε ένα μαραθώνιο σεξ πάρτι για να αλλάξει προς το καλύτερο ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο κόσμος τα όργια.

«Θέλω απλά να είμαι μέρος από κάτι το οποίο θα είναι ιστορικά μνημειώδες για την κοινότητα που αντιμετωπίζει θετικά το σεξ» λέει για το γιγάντιο όργιο η Ντιριέ, πιστεύοντας ότι θα αποτελέσει ένα είδος επανάστασης γύρω από το σεξ.

Σημείωσε ότι τα πολυερωτικά άτομα όπως η ίδια, που νιώθουν ευτυχισμένα όταν έχουν ερωτική σχέση με περισσότερα από ένα άτομα ταυτόχρονα, συνήθως ντρέπονται για την επιλογή τους και κρύβονται.

Η Ντιριέ δηλώνει ότι έχει ερωτικό δεσμό με τον 35χρονο Νταν Πάτρικ και την 30χρονη Τόμι Τέιλι, ενώ συχνά κάνει σεξ και με άλλους άντρες ή γυναίκες.

Το επάγγελμά της είναι να διοργανώνει όργια τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Η μητέρα της το γνωρίζει και το εγκρίνει, ο πατέρας της όμως νομίζει ότι είναι διοργανώτρια απλών πάρτι.

Πηγή: espressonews.gr

Σχετικά άρθρα