Ιδέες για diy χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το δωμάτιό σου!

Τα Χριστούγεννα έρχονται σε ένα μήνα περίπου και σιγά σιγά αρχίζουν όλοι να στολίζουν! Πέρα από το δέντρο που θα στολίσετε στο σπίτι, μπορείς και εσύ να φτιάξεις διάφορα στολίδια για το δωμάτιό σου για να βάλεις κι εσύ στον προσωπικό σου χώρο μια χριστουγεννιάτικη νότα με diy ιδέες διακόσμησης!

Παρακάτω θα βρεις ιδέες που βρήκαμε για σένα στο Pinterest!

Γιρλάντα με καρδούλες στα χρώματα των χριστουγέννων!

Μπορείς να βρεις καρδούλες σε διάφορα μαγαζιά! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις την κατάλληλη κορδέλα (όπως εσύ τη θές) για να τις ενώσεις!

Το ίδιο μπορείς να κάνεις χρησιμοποιώντας αστεράκια, δεντράκια, στολιδάκια, ταρανδάκια και ό,τι άλλο βρεις σε καταστήματα με είδη διακόσμησης και συσκευασίας ή εποχιακά:

Χριστουγεννιάτικος πίνακας

Επίσης ωραία ιδέα για δώρο. Πιο δύσκολη για να υλοποιηθεί αλλά έχεις τις επιλογές σου. Ιδανικά χρησιμοποιείς ένα κομμάτι ξύλο (μπορεί να είναι από κάποιο παλιό έπιπλο, πχ ένα ράφι που δεν χρησιμοποιείς) αλλά αν δεν έχεις μπορείς απλώς να πάρεις έναν καμβά.

Τι θα χρειαστείς:

  • Ένα κομμάτι ξύλο μακρόστενο ή έναν καμβά
  • ακρυλικά χρώματα
  • χριστουγεννιάτικα στολίδια

Μπορείς να γράψεις φυσικά το δικό σου χριστουγεννιάτικο μήνυμα!

Μια χριστουγεννιάτικη γωνίτσα!

Φτιάξε το δικό σου χριστουγεννιάτικο χώρο στο δωμάτιό σου! Βάλε φωτάκια και στολίδια και φτιάξε μια μοναδική κατασκευή με βάση ένα ρηχό καφάσι. Είναι και της μόδας φέτος τα καφάσια! Θα βρεις! Αν θες κιόλας μπορείς να το βάψεις σε κόκκινο, πράσινο ή και χρυσό χρώμα!

Πίνακα – χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορείς να το φτιάξεις αρκετά απλά χρησιμοποιώντας υλικά που βρίσκεις εύκολα

  • μια ξύλινη επιφάνεια ή έναν μαυροπίνακα
  • κλαράκια από λουλούδια ή κλωναράκια κανέλας
  • αστεράκια
  • μπογιές ή κιμωλίες

Αστεράκια με γλωσσοπίεστρα

Πανεύκολη κατασκευή με γλωσσοπίεστρα. Μπορείς να τα βάψεις με τέμπερες και να τους βάλεις πάνω χρυσόσκονη για να γίνουν πολύ πιο εντυπωσιακά! Βάλτους σκοινάκι για να γίνουν στολίδια ή ένωσέ τα σε μια γιρλάντα!

Νίκη Κοσκινά

Με πληροφορίες από Pinterest

Σχετικά άρθρα