Σεξ και ζευγάρια: Είναι ο τσακωμός το καλύτερο αφροδισιακό;

Μπορεί το σεξ να θεωρείται το φυσικό παυσίπονο, αλλά τελικά δεν λύνει τα προβλήματα μιας σχέσης. Βέβαια υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι το σεξ μετά από καυγά μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από ιστοσελίδα γνωριμιών, έδειξε ότι το 56% τάσσεται υπέρ του σεξ μετά από καυγά με τους.

Το 35% απάντησε πώς το σεξ λύνει όλα τα προβλήματα ενώ μια στις πέντε γυναίκες, δήλωσαν ότι δεν μπορούν να δουν το σύντροφο μέσα στο οπτικό τους πεδίο κατά τη διάρκεια ενός καβγά. Πόσο μάλλον να κάνουν σεξ.

Εθιστικό

Σύμφωνα με άλλες έρευνες που έχουν δημοσιευτεί στην επιστημονική επιθεώρηση American Journal of Medicine, κατέδειξαν ότι «το σεξ της συμφυλίωσης», όπως ονομάζεται, μπορεί να γίνει τόσο εθιστικό όσο η χρήση απαγορευμένων ουσιών!

Και για του λόγου του αληθές  ορισμένα ζευγάρια επιδιώκουν τον καυγά, μόνο και μόνο για το «καυτό» σεξ που θα ακολουθήσει μετά τον τσακωμό.

Όμως υπάρχουν και οι αντίθετες φωνές από την πλευρά των ψυχολόγων, οι οποίοι εκτιμούν πώς τα προβλήματα της σχέσης σε ένα ζευγάρι που καυγαδίζει συνεχώς, δεν λύνονται ποτέ ουσιαστικά όταν χρησιμοποιούν το σεξ ως λύση επανασύνδεσης.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα